Retornen als entrenaments els mundialistes del FC Barcelona Intersport

Retornen als entrenaments els mundialistes del FC Barcelona Intersport

Els 10 jugadors blaugrana que han disputat el Mundial d’handbol tornen a entrenar-se amb el Barça amb 7 campions del món i un subcampió

Dijous al matí ha estat el moment de retrobament entre els 10 mundialistes del Barça d’handbol i els seus companys que s’han quedat a Barcelona. Era el moment de rebre les felicitacions per als set campions del món i de tornar a la feina per preparar l’exigent any que ara comença per al Barça Intersport.

Salutacions i felicitacions

Els jugadors estaven convocats a les 12 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar el primer entrenament conjunt des de la disputa de la Copa Asobal, els dies 21 i 22 de desembre.

A poc a poc han arribat tots els jugadors i els mundialistes han pogut saludar la resta de companys i els set blaugranes campions del món, Sarmiento, Montoro, Rocas, Sterbik, Ariño, Viran i Tomás han rebut la felicitació dels companys i membres de l’‘staff’ per l’èxit assolit diumenge passat.

Retorn a la feina

Un cop finalitzada la primera xerrada de Xavi Pascual al conjunt de l’equip, els jugadors del FC Barcelona Intersport s’han posat a treballar de valent, ja que dissabte, a les 19.30 h, reemprenen la Lliga Asobal a la sempre difícil pista de l’Helvetia Anaitasuna.

A la primera de les dues sessions d’entrenament que tindrà el Barça d’handbol per preparar el partit de dissabte, els blaugranes ja han incidit en conceptes tàctics, ofensius i defensius, per tornar a competir.

Una nota positiva de la sessió de dijous ha estat Raúl Entrerríos. Intervingut de la mà a inicis de gener, el central del Barça d’handbol té ben encarada la seva recuperació i ha realitzat part de l’entrenament amb l’equip.

Hora de les medalles

Després de l’entrenament ha estat l’hora de mostrar les medalles obtingudes al Mundial. Els 7 campions del món amb Espanya i el subcampió del món, Jesper Noddesbo, han posat davant els mitjans gràfics.

Posteriorment han atès els nombrosos mitjans presents a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per explicar les seves impressions en el retorn al treball amb el Barça Intersport.

“Toca canviar el xip”

Amb aquestes paraules es referia Víctor Tomás al moment que els toca viure d’avui en endavant: “Malgrat costa fer-ho, després del que hem viscut al Mundial, toca canviar el xip”

“Ho hem de fer, ja que ara toca centrar-se a la feina amb el Barça. Ja estem acostumats, cada gener, a aquestes situacions. El calendari és de bojos i ho hem d’assumir i més en un any on estem en disposició de guanyar tots els títols”, explicava el capità blaugrana i campió del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut