Deu blaugranes, convocats amb la selecció espanyola

Deu blaugranes, convocats amb la selecció espanyola

Del Bosque cita Valdés, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Villa per a l’amistós de dimecres a Qatar contra l’Uruguai Alves, Adriano, Alexis, Messi, Mascherano i Song completen la relació d’internacionals del Barça

El seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha fet pública la llista de 21 convocats per a l’amistós de dimecres 6 de febrer a Qatar contra l’Uruguai. Hi ha inclosos deu futbolistes del Barça: Valdés, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Villa. D’aquesta manera, Puyol, que torna a la convocatòria, podria disputar el partit internacional número 100 amb la selecció espanyola.

En total, el Barça cedirà 16 futbolistes a les seves seleccions per participar en amistosos el dia 6. I és que Alves i Adriano van ser citats pel Brasil contra Anglaterra, Alexis jugarà amb Xile a Madrid, Messi i Mascherano ho faran a Suècia i Song, amb el Camerun, a Tanzània.

Els 16 convocats

Aquest és el llistat complet dels partits amistosos dels internacionals del Barça el dimecres 6 de febrer:

Espanya-Uruguai (Doha): Valdés, Piqué, Puyol, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Villa.
Brasil-Anglaterra (Londres): Alves i Adriano.
Xile-Egipte (Madrid): Alexis.
Suècia-Argentina (Solna): Messi i Mascherano.
Tanzània-Camerun (Dar es Saalam): Song.

Cal recordar que, després d’aquesta data FIFA, el Barça a la Lliga rep el Getafe el diumenge 10 de febrer a les 12 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut