El Santiago futsal posa a prova el lideratge i el fortí del Barça Alusport al Palau

El Santiago futsal posa a prova el lideratge i el fortí del Barça Alusport al Palau

Els gallecs, exLobelle, són l’equip on va jugar l’ara blaugrana Aicardo Els blaugrana tenen les baixes de Fernandao, Igor i Martel Els joves del planter Roger Serrano i Joselito ocupen els seus llocs

El FC Barcelona Alusport torna al Palau Blaugrana després de dues derrotes consecutives a Navarra. Ara, davant el seu públic, que de moment només ha vist guanyar els blaugrana en els set partits que ha jugat al seu pavelló.

Aquesta nit (21.00 hores  / Barça TV i Esport3) els homes de Marc Carmona posen a prova el fortí d’un Palau que espera seguir sent talismà. A casa, set triomfs de set possibles. El rival, però, és un dels equips que més gols fan de la categoria –en porten 49-, malgrat que en les darreres jornades s’han desinflat un pèl bàsicament per culpa de les importants lesions d’homes com els seu capità David.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugrana arriben a las 15a jornada amb la urgència de tornar al camí de la victòria. Després de dues derrotes davant el Ríos Renovables (5-4) i el Triman Navarra (3-1) cal una reacció, i el millor lloc i potser un bon rival per fer-ho, per la motivació que suposa, és el Santiago Futsal.

El conjunt barcelonista va empatar (1-1) en la primera volta del campionat en un matx força travat que es va acabar anivellant en els darrers segons quan els locals jugaven amb porter-jugador. Per part barcelonista, el gol el va fer Lin.

El Barça Alusport presenta tres baixes notables. Fernandao, Igor i Eric Martel. Tant Fernandao com Martel s’espera que en un parell de setmanes, a tot estirar, tres, estiguin de nou sota les ordres de Marc Carmona. Pel que fa a Igor, l’evolució de la seva lesió, fruit d’una forta contusió en el derbi davant el Marfil Santa Coloma, és més lenta.

El rival

El Santiago Futsal té baixes importants per a aquest partit. És el cas de David, Hugo, Costa i Barroso, que han estat substituïts en la convocatòria de Santiago Valladares per Tallón, Santi i Eloy.

Els gallecs no travessen el millor moment, malgrat tenir un gran canoner com Raúl Campos a les seves files (20 gols). Vénen de perdre el seu primer partit a casa, contra la gran revelació de les últimes jornades, el Ríos Renovables de Navarra (3-5). Aquest mateix equip, però, va ser capaç d’etzibar-li un 5-1 a tot un Inter Movistar. Per tant, compte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut