Un hat-trick de Jordi Torras tomba el Santiago Futsal (6-3)

Bon partit del Barça Alusport davant un Santiago Futsal molt combatiu i en què Jordi Torras s'ha convertit en un dels principals protagonistes, ja que ha estat l'autor de tres dels sis gols blaugrana

Després de dues derrotes consecutives, el Barça Alusport ha tornat a guanyar i ho ha fet al Palau Blaugrana davant el Santiago Futsal. Un inici fulgurant, amb dos gols de Jordi Torras en els primers cinc minuts de partit, han encarrilat un triomf que manté els blaugrana al capdavant de la classificació de la Lliga. El capità no n'ha tingut prou amb els dos gols inicials i ha tancat la nit amb un hat-trick. Els altres golejadors blaugrana han estat Lozano, Saad i Wilde.

Gran inici blaugrana

Jordi Torras ha estat el protagonista dels primers minuts del partit. I és que el capità ha estat desequilibrant gràcies a dos gols seus en jugades d'estratègia. El primer ha arribat en el minut 2, quan Torras ha aprofitat un servei de banda per rematar una pilota que s'ha colat per sota de les cames del porter Álex. I, dos minuts més tard, de nou el capità ha superat la porteria del Santiago Futsal amb una canonada imparable, a la sortida d'un córner, que ha entrat per l'escaire esquerre. El conjunt gallec a poc a poc ha anat entrant en el partit i ha començat a generar ocasions perilloses. Però, aleshores, ha aparegut Paco Sedano, que ho ha aturat tot. I quan més mèrits estava fent el Santiago per marcar ha arribat el tercer per al Barça. L'equip de Marc Carmona no ha donat per perdut un contraatac en el minut 14 i la insistència ha donat els seus fruits quan Wilde ha fet una passada decisiva que ha resolt Lozano fent pujar el 3 a 0 en el marcador del Palau. El primer temps ha finalitzat amb una nova aturada de Sedano, clau en aquests primers 20 minuts de partit, i amb un xut de Gabriel.

El ritme no baixa

El segon temps estat igual o encara més intens que el primer. El conjunt barcelonista ha sortit a totes, però s'ha trobat amb un gol del Santiago Futsal quan només havien passat tres minuts i mig. Bon contraatac dels gallecs que ha finalitzat amb una passada de Quintera cap a Jorge que no ha perdonat davant Sedano. El Barça Alusport, però, no s'ha deixat intimidar i ha continuat amb el control del joc. Tres minuts després del gol del Santiago ha aparegut un altre cop Jordi Torras. Aicardo ha robat una pilota i Torras se l'ha quedat per enviar un autèntic obús que ha suposat el 4 a 1.

Amb tot, el Barça Alusport ha vist com una badada defensiva ha suposat el segon gol del Santiago Futsal a càrrec de Quintera. Els gallecs no s'han donat per vençuts però han tingut el handicap que, quan faltaven deu minuts per al final, ja sumaven cinc faltes. Després del 4 a 2 els blaugranes no han estat còmodes i han buscat un gol que els tornés de nou la confiança i la tranquil·litat per afrontar el tram final del partit. I quan mancaven quatre minuts per acabar l'enfrontament el Santiago ha recorregut al porter-jugador i Saad ho ha aprofitat per fer el 5 a 2. Segons més tard ha arribat el tercer del conjunt gallec, obra de Brandi. Els instants finals han estat intensos i Aicardo podria haver sentenciat el matx si hagués transformat el doble penal que ha acabat sortint fora. Finalment, Wilde ha estat el qui ha tancat un partit vibrant.