Milan – Barça: entrades a partir de dijous

Milan – Barça: entrades a partir de dijous

Del dia 17 al 21 de gener, les penyes podran sol•licitar entrades per a l’anada de vuitens de Champions

El 20 de febrer, l’AC Milan i el FC Barcelona s’enfrontaran en l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Per aquest desplaçament, el Club disposa de 886 entrades destinades a les penyes.

Sol·licituds via formulari

A partir del dijous dia 17 de gener a les 10h i fins el dilluns dia 21 a les 19h, totes les penyes podreu sol·licitar entrades per aquest partit mitjançant el formulari que hi haurà disponible al web. Es podran sol·licitar un màxim de 15 entrades, sense ser una assignació directa, i tenen un preu de 33€.

A partir del dia 22 de gener, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic, així com també el procés de pagament i recollida.

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Feu click aquí per sol·licitar les vostres entrades:

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmilan2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut