Local

Madrid – Barça, semifinals de Copa

Un altre Clàssic ens espera per arribar a la final de la Copa del Rei

Barça i Madrid es veuran les cares, de nou, a les semifinals de Copa. Una eliminatòria que serà trepidant, i en què l’equip guanyador es classificarà per a la final.

El partit d’anada es jugarà al Santiago Bernabéu la setmana que ve, mentre que el partit de tornada es disputarà a finals de febrer al Camp Nou. Les entrades per a l’anada, a partir de divendres.

Entrades per a l’anada a Madrid

Les penyes que vulguin sol·licitar entrades per al partit d’anada al Bernabéu ho podran fer emplenant el formulari web que estarà disponible a partir d’aquest divendres dia 25 de gener a les 10h, i fins al diumenge dia 27 a les 19h.

Com és habitual, si les sol·licituds superen les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Feu clic a l'enllaç per sol·licitar entrades.

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmadrid2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Entrades per a la tornada al Camp Nou

Per al partit de tornada, les penyes poden sol·licitar entrades per correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. Caldrà indicar el nom i el número de la penya, la clau, el nom i el telèfon de contacte, així com també un número de targeta bancària per efectuar el cobrament. Les peticions s’hauran d’enviar abans del 10 de febrer.

Més notícies aquí