Local

Juvenil A – Hertha, a la UEFA Youth League

L’equip de Denis Silva s’enfrontarà al botxí del París Saint Germain a la ronda de vuitens de final que es disputarà el 12 de març a partit únic al Miniestadi (18.00 hores)

El Juvenil A s’enfrontarà a l’Hertha de Berlín als vuitens de final de la UEFA Youth League.  L’eliminatòria es disputarà el dimarts 12 de març a les 18.00 hores a partit únic al Miniestadi. El Barça, actual campió, s’enfrontarà doncs amb el botxí del París Saint Germain a la ronda de play-off. L’Hertha ha superat aquesta setmana al francesos per 2-1 a Berlín. L’equip alemany no va disputar la primera fase de la competició i s’ha incorporat a la ronda final per la ruta dels campions de Lliga, on va imposar-se al Lech Poznan (Polònia) i Gabala (Azerbaidjan).  

El Juvenil A, si supera a l’Hertha, s’enfrontarà, també al Miniestadi, als quarts de final de la UEFA Youth League al guanyador de la eliminatòria Ajax-Lyon els dies 2/3 d’abril. La fase final és del 26 al 29 d’abril a l’estadi Colovray de Nyon (Suïssa). El Barça només es pot creuar amb el vencedor de l’eliminatòria de vuitens de final Atlètic de Madrid – Reial Madrid a la final ja que tots dos equips van per l’altra banda del quadre. El Chelsea, actual subcampió, i el Liverpool són els rivals de més potencial que van per la mateixa banda del quadre que el Barça.

Més notícies aquí