El Barça de bàsquet en cadira de rodes vol rematar la feina

El Barça de bàsquet en cadira de rodes vol rematar la feina

Amb la classificació per a la següent ronda, els blaugranes volen assegurar la primera posició de grup

Després d’aconseguir certificar matemàticament ser als play off, l’equip dirigit per Oriol Claret buscarà dissabte (16.00h) assegurar-se la primera posició de grup. Per aconseguir-ho, els blaugranes hauran de guanyar a la pista de l’Hospitalet en el partit corresponent a la 7 jornada de lliga.

Un bon precedent

En el partit d’anada els blaugranes es van imposar amb comoditat a l’Hospitalet per  70-34. En aquella ocasió, el Barça no va tenir excessius problemes per sumar una nova victòria, tot i que el tècnic blaugrana recorda  que “és un equip que no ens va presentar molta problemàtica però sí que ens va costar encarrilar el partit perquè no vàrem sortir amb tota la intensitat”. De fet, Claret ha assegurat que “els nostres pitjors rivals som nosaltres mateixos”.

En cas de victòria del Barça, els de Sant Feliu de Llobregat es situarien, a falta d’una jornada, líders amb sis victòries i només una derrota, assegurant-se de forma matemàtica la primera plaça del seu grup. En aquest sentit, Claret ha destacat la bona feina del seu equip durant aquesta fase de grups, però apunta que “tot i que només hem perdut un partit i hem estat bé, hem tingut alts i baixos que hem de controlar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut