Els horaris de quarts de la Lliga de Campions, confirmats

Els horaris de quarts de la Lliga de Campions, confirmats

El Barça-LSK Kvinner es disputarà el dimecres 20 de març al Miniestadi i la tornada, una setmana més tard a Noruega

Els quarts de final de la Lliga de Campions, que enfrontaran el FC Barcelona amb el LSK Kvinner, noruec ja tenen els horaris confirmats. L’anada es disputarà el dimecres 20 de març a les 19 hores al Miniestadi, mentre que la tornada tindrà lloc a l’Arasen Stadion de Lillestrøm, el dimecres 27, a partir de les 18.30 hores. Tots dos duels, doncs, es disputaran en estadis amb una capacitat superior als 10.000 espectadors. Seran emesos en directe per Barça TV.

Cal recordar que el Barça arriba a la cita després de desfer-se del BIIK Kazygurt per un global de 4-3 als setzens i del Glasgow City, per un 8-0, als vuitens. Així, la màxima competició es reprendrà cinc mesos més tard amb les tres últimes rondes.

L’eliminatòria s’emmarcarà en un mes de març molt dens, amb fins a 6 partits en 18 dies. Just abans de l’anada, el Barça visitarà el Wanda Metropolitano, en un duel que promet ser clau en el desenllaç de la Lliga. I entre mig dels dos compromisos amb el conjunt noruec rebrà un València a l’alça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut