Lliurament d'insígnies de plata a més de noranta socis

Lliurament d'insígnies de plata a més de noranta socis

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Un total de 94 socis han rebut aquest dijous 21 de febrer la insígnia de plata del Club pels seus 25 anys com a membres del Barça, en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què han assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1994, en plena època del Dream Team de Johan Cruyff, i en una temporada en la què es va aconseguir el quart títol de Lliga consecutiu.

Jordi Cardoner ha iniciat el seu parlament amb una referència a la complicada jornada que es vivia: "tot i que estem de celebració amb aquest acte, cal tenir present que a fora estan passant coses i que des d'aquí tornem a manifestar que estem al costat de la llibertat, dels drets fonamentals i de la llibertat d'expressió". Les paraules del vicepresident blaugrana han aixecat els aplaudiments dels assistents. 

"Avui no és un acte vinculat a l'esport, i això demostra el sentiment i l'emotivitat que existeix al voltant del nostre Club -ha continuat Cardoner-. Us vull felicitar per aquests 25 anys de vinculació barcelonista i recordaar-vos que heu tingut la sort de poder viure un període d’èxits, amb uns anys fantàstics que ens han permès que ara poguem dir, sense cap dubte, que som el millor Club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el bon moment econòmic de l’entitat i la força social que té arreu el Barça. Segons Jordi Cardoner, “el Club manté la seva identitat, i ens hem de sentir orgullosos del moment esportiu, econòmic i social que vivim, però també molt il·lusionats pel futur que ens espera”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut