Onze blaugranes a l’europeu de Glasgow

Onze blaugranes a l’europeu de Glasgow

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha publicat la llista de 46 atletes, entre els quals hi ha 11 del Barça (nou homes i dues dones)

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ja ha donat a conèixer quins atletes representaran Espanya en l’europeu de pista coberta que es disputarà a Glasgow el pròxim mes de març

En total seran onze blaugranes dels quals nou son homes i dues dones. La prova amb més representants del Barça serà els 400 metres on el club català hi aporta dos atletes i dos més per fer el relleu d’aquesta distància. Concretament són Lucas Bua (400m i 4x400m), Manuel Guijarro (400m i 4x400m), Aleix Porras (4x400m)  i Bernat Erta (4x400m).

La resta de la llista la completen Álvaro de Arriba (800m), qui ahir va imposar-se en el Meeting de Dusseldorf emportant-se el World Tour de la IAAF, Pablo Sánchez-Valladares (800m), Adrián Ben (1.500m), Artur Bossy (3.00m) i Carlos Tobalina (llançament de pes).

Dues velocistes més

Pel que fa a les dones, les dues atletes que el Barça incorpora a la llista es tracta de dues velocistes, una amb molta experiència internacional i l’altre que tot just està explotant. Es tracta de Caridad Jerez que correrà en els 60 metres tanques i Jaël Bestué que ho fara en els 60 metres llisos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut