El Juvenil A espera rival

El Juvenil A espera rival

L’equip blaugrana coneixerà divendres, 22 de febrer, el seu adversari als vuitens de final de la UEFA Youth League en una ronda on els equips espanyols i els anglesos, menys el Tottenham que és l’únic que no li pot tocar al Barça al haver-se enfrontat ja a la fase de grups, són les principals amenaces

Arriba l’hora de la veritat a la UEFA Youth League. El Barça, actual campió de la competició, coneixerà demà el nom del seu rival a la ronda de vuitens de final que es disputarà els dies 12 i 13 de març. El sorteig es celebrarà a Nyon (Suïssa) a les 14.00 hores i l’únic rival que no li pot tocar al Barça és el Tottenham, amb qui ja va coincidir a la fase de grups. Tant l’eliminatòria de vuitens de final com la de quarts de final, si el Barça es classifica, es juguen a partit únic al camp de l’equip que designi el sorteig. La final four es disputarà aquest any del 26 al 29 d’abril al Colovray Stadium de Nyon.

Quins són els rivals que li poden tocar al Juvenil A? Per una part tenim als 7 campions de grup, juntament amb el Barça, de la primera fase: Reial Madrid, Atlètic de Madrid, Ajax, Hoffenheim, Liverpool, Manchester United i Oporto. I, per una altra banda, estan els 7 equips, a més del Tottenham que no li pot tocar als blaugranes, que s’han classificat a les eliminatòries de play-off disputades aquesta setmana: Dinamo Zagreb, Hertha, Dinamo Kiev, Midtjylland, Lyon, Montpellier i el Chelsea, actual subcampió de la competició i campió els anys 2015 i 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut