Barça Lassa – Kirolbet Baskonia: Visita de nivell al Palau

Barça Lassa – Kirolbet Baskonia: Visita de nivell al Palau

Els blaugranes, que oferiran el títol de Copa a l’afició, reben un Baskonia que també lluita per les posicions de Play-off

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21 hores i en directe per Movistar+, el Kirolbet Baskonia en la que serà la 23a jornada de l’Eurolliga. Els homes de Pesic, flamants guanyadors de la Copa del Rei a Madrid, oferiran el títol a l’afició abans d’un partit molt important per a la classificació final de la competició.

El rival

Compta amb una plantilla experimentada i amb jugadors de gran qualitat. El seus màxims anotador son Matt Janning i Vincent Poirier, amb 11,2 puts per partit, seguit de Darrun Hilliard (9,2). Tampoc cal oblidar jugadors clau com l’exblaugrana Marcelinho Huertas, Shavon Shields, Luca Vildoza, Voigtmann, Jalen Jones o Diop. Actualment l’equip que entrena Velimir Perasovic té un balanç d’11-11 i és el 8è classificat.

El Barça

Disputa el primer partit al Palau després del triomf a la Copa del Rei, el que ha estat el primer títol de la temporada, i oferirà el trofeu a l’afició. Els de Pesic, que han patit un fort desgast a la competició del KO, són conscients de la importància del partit i de la dificultat del rival i esperen poder sumar un nou triomf que els segueixi situant a la part alta de la taula.

Foto amb la Copa

Tothom que ho vulgui podrà fer-se una fotografia amb el trofeu de la Copa del Rei, que estarà exposat des de les 19:30 hores i fins a les 20:40 hores al Boulevard del Palau Blaugrana. A més, tots els aficionats tindran a les seves localitats un mosaic per celebrar el títol de Copa, a més d’un pòster amb les millors imatges que ha deixat la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut