El Femení descobreix la tasca de la Fundació Barça

El Femení descobreix la tasca de la Fundació Barça

El vicepresident Jordi Cardoner s’ha reunit amb les jugadors i l’equip tècnic del Barça Lassa a l’Espai Barça Fundació

Les jugadores del Barça Femení i l’staff tècnic, encapçalat per Lluís Cortés, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, han visitat l’Espai Barça Fundació del Camp Nou per conèixer de primera mà els programes i projectes de la Fundació Barça a Catalunya i arreu del món.

El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, acompanyat per la directora general de la Fundació Barça, Mària Vallès, han estat els amfitrions d’aquesta trobada amb les integrants de la primera plantilla, que hi ha assistit en ple, amb l’excepció d’Asisat Oshoala, que es troba al seu país per motius burocràtics.

La Fundació Barça desenvolupa els seus programes a Catalunya i en 59 països d’arreu del món, els quals tenen més d’1,5 milions de beneficiaris. L’acció de la Fundació es fonamenta en tres línies estratègiques; l’accés a l’educació, la inclusió social i la prevenció de la violència.

En els darrers dos anys s’ha aconseguit un augment notable del nombre de beneficiaris, i s’ha passat de 700.000 la temporada 2015/16 a 1.539.000 la temporada 2017/18, així com els ingressos, que s’han vist incrementats de manera exponencial, dels 9,8 milions d’euros la temporada 2015/16 als 17,4 milions d’euros de la 2017/18.

La visita del Femení s’emmarca dins de la d’altres equips barcelonistes, com la de la secció del futbol sala, que va ser la primera que la va protagonitzar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut