El Barça es penja 15 medalles al Campionat d’Espanya d’atletisme

El Barça es penja 15 medalles al Campionat d’Espanya d’atletisme

En total van ser 4 ors, 5 plates i 6 bronzes en un campionat disputat a Antequera

Un any més el Barça d’atletisme ha tornat a mostrar el seu bon estat de forma demostrant que l’amplitud i la versatilitat de la plantilla es manté any rere any. Una demostració de força que ha portat un total de 15 atletes a penjar-se un metall en el Campionat d'Espanya d'atletisme de pista coberta.

Quatre ors, 5 plates i 6 bronzes

Destaquen els 4 ors que es van penjar Artur Bossy en els 3.000 metres, Carlos Tobalina en el llançament de pes (amb mínima per a Glasgow), Jaël Bestué en els 60 metres llisos i Caridad Jerez en els 60 metres tanques. 

Les 5 plantes van arribar de les cames de Dídac Salas en el salt de perxa, d’Álvaro de Arriba (800 m), que va ser sorprès pel jove Mariano García, Lucas Bua (400 m), que no va poder repetir l’or de la temporada passada, Héctor Santos en el salt de llargada i Adriana Cagigas en els 800 femenins.

Per últim, els bronzes van arribar en el 60 metres femenins, amb Cristina Lara, en el llançament de pes amb Elena Gutiérrez, en els 400 i 1.500 metres amb les brillants actuacions dels joves Bernat Erta i Adrián Ben respectivament, i en els 800 metres masculins i 1.500 femenins, en els quals Pablo Sánchez i Marta García també van penjar-se el bronze.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut