Venda d'entrades per al partit de Lliga al Bernabéu

Venda d'entrades per al partit de Lliga al Bernabéu

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit del dissabte 2 de març a partir d'aquest dimecres 20 de febrer a les 17.00 h i fins el divendres 22 a les 14.00 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Reial Madrid i el FC Barcelona, el dissabte 2 de març a l'estadi Santiago Bernabéu (20.45 h), queda oberta des del dimecres 20 de febrer a les 17.00 hores fins al divendres dia 22 a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 340 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 110 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es pot fer a través de la passarel·la de la web, on cal identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra al final d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

 

PROGRAMES DE VIATGES 

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article