El Barça torna a guanyar i manté les posicions de play off

Els blaugranes van superar l’Aldro Energía Independiente i mantenen una jornada més les posicions de play off

El Barça de rugby segueix en ple rendiment. Els blaugranes es van imposar aquest cap de setmana a l’Independiente Rugby per 20-12 en un enfrontament en el qual van haver de treballar fins al final.

El conjunt de Sergi Guerrero va començar molt bé el partit davant els de Santander amb una marca en el minut dos de partit (5-0). Un avantatge que es va ampliar en el minut 35 amb un cop de càstig que situava el 8-0 al descans.

A la represa el partit es va igualar i els visitants van poder obrir de nou el matx amb un assaig en el minut 4 de la segona (8-7). Una marca que va ser resposta tres minuts més tard pel Barça que tornava a situar els 8 de diferència a 30 minuts pel final (15-7). Els visitants van tornar a anotar en el minut 65 (15-12) per situar-se a només un cop de càstig dels blaugranes. Bruno Granell però, va acabar sentenciant el partit amb la tercera marca local per deixar el 20-12 definitiu.

Disset jornades consecutives en el play off

Amb els quatre punts sumats aquest cap de setmana, el Barça dirigit per Sergi Guerrero es queda en cinquena posició amb 46 punts, un més que la UE Santboiana que és sisena i dos més que el Burgos que és setè (amb un partit pendent davant el VRAC).

Així doncs, els de la Teixonera es mantenen en les posicions de play off i ja sumen 17 jornades consecutives entre els sis primers. Per davant, el Barça mira l’Ampo Ordizia -pròxim rival- que és quart amb un punt més que els catalans (47).