Victòria del Barça masculí per tocar la permanència. El femení supera el Palma i es consolida en segona posició

El Barça de David Lorente es queda a dos punts de la salvació i el femení va superar per 2-3 al Palma just abans de l’aturada per la Copa

Doble victòria del voleibol blaugrana que afronta amb optimisme el final de temporada. El Barça masculí va aconseguir una victòria vital davant el Manacor per quedar-se a només dos punts de la permanència i encarar la resta de la temporada amb possibilitats reals d’assolir el seu principal objectiu: mantenir la categoria.

El conjunt sota les ordres de David Lorente va començar molt fort en el primer set en el qual els blaugranes es van acabar imposant per 34-32. El domini local va ser aclaparador en la segona mànega, i el Barça va deixar el partit mig encarrilat després de guanyar el set per 25-16.

Els de les illes però van reaccionar i van acabar empatant el partit a 2 al guanyar el tercer i quart set per 21-24 i 16-25 respectivament. En el set de desempat, el Barça va recuperar la seva millor versió i va acabar sumant dos punts al guanyar el parcial per 15-13.

La victòria deixa al Barça en onzena posició amb 13 punts, a només dos del Manacor que en suma 15. El Melilla es queda en novena amb 17 i amb un punt més es situa en Río Duero Soria en vuitena posició.

Es consoliden en la segona posició

Pel que fa a l’equip femení va sumar una victòria que permet al conjunt d’Hugo Gottuzo afrontar la Copa de la Reina de la millor forma possible. Les blaugranes van superar el Palma per dos sets a tres (20-25/25-16/25-23/23-25/13-15) i es consoliden en la segona posició amb 36 punts, dos més que el Palma (34) i tres més que Dimurol Libby,s La Laguna.

La competició domèstica s’atura ara per deixar pas a la Copa de la Reina. Les blaugranes obriran la seva actuació el dissabte a dos quarts de set de la tarda després que el divendres es juguin els quarts de final. La rival del Barça sortirà de l’eliminatòria entre el Palmas o el Dimurol Libby,s La Laguna.