Els d’Oriol Torres cauen davant l’Egara i el conjunt dirigit per David Salsench no pot amb el Sevilla

Els dos equips van meréixer més en dos enfrontaments en els quals l'efectivitat de cara a porteria va ser decisiva

Jornada complicada per als dos primers equips del Barça d’hockey herba. Tant l’equip masculí com el femení van caure en els seus dos compromisos tot i que tots dos conjunts van tenir opcions per obtenir millors resultats.

L’Egara va ser més efectiu

L’equip sota les ordres del tècnic Oriol Torras va tornar a sortir amb les mans buides d’un partit en el qual el Barça es mereixia més. Els blaugranes, que van ser capaços de frenar els primers minuts de màxima intensitat local, van anar trobant-se més còmodes sobre el terreny de joc i fins i tot van poder empatar el partit en el segon període. Els locals però, van estar molt més encertats de cara a porteria i, quan millor estava jugant el Barça, van tornar a avançar-se abans del descans (2-1).

A la represa, el protagonisme va anar a parar a les mans del porter de l’Egara que va fer la vida impossible als davanters blaugranes. Els locals van ser capaços de refusar fins a un total de sis penals córners al llarg del partit, tres dels quals a l’últim període. Un setge que va arribar després d’un tercer parcial demolidor dels locals, en el qual van situar el 4-1 a l’electrònic.

Al final, derrota blaugrana per 5-1 que deixa al conjunt d’Oriol Torras en vuitena posició amb un punt de marge sobre el play off de descens i 10 respecte el descens directe.

Mantenen la posició tot i perdre

L’efectivitat també va ser decisiva en el partit disputat al Pau Negre entre el Barça d’hockey herba femení i l’Universidad de Sevilla. Les blaugranes van estar sempre dins del partit,  tot i que les noies sota les ordres de David Salsench van anar sempre a remolc després del gol en el minut 10 de Giulia Pacella. A la segona part, les blaugranes no van poder aprofitar les ocasions de les quals van disposar i van veure com en el minut 37 les andaluses ampliaven la diferència per situar el 0-2 que va acabar sent definitiu.

Tot i la derrota, l’equip femení del Barça d’hockey herba manté la sisena posició a la lliga amb 16 punts. Per davant es queda l’Atlètic Terrassa amb 19, mentre que la Reial Societat (setenes amb 15 punts) es queda a només un punt de les blaugranes.