Cap de setmana agredolç al planter

Cap de setmana agredolç al planter

Una victòria contundent i derrota per la mínima del filial en un camp incòmode

Una golejada i una derrota en els dos equips del planter femení de futbol que van competir en Lliga aquest cap de setmana (els compromisos del Juvenil-Cadet i de l’Infantil es van ajornar). Si l’Aleví va mantenir la seva línia triomfal, al Barça B se li va trencar la bona ratxa a Mallorca. A continuació repassem els partits:

Son Sardina – Barça B (1-0)
En un feu tradicionalment complicat, el filial va veure truncada la seva dinàmica de tres victòries consecutives que l’havien consolidat dins de les quatre primeres posicions de la Segona Divisió que marquen l’ascens a la nova categoria de plata. Un gol dels anomenats ‘fantasma’ originat d’un llançament directe de falta a tres quarts de camp a la represa va sentenciar un matx en què les visitants van tenir ocasions –entre elles un pal- per marcar abans i després de l’1-0. Amb aquest marcador, el conjunt dirigit per Jordi Ventura queda en quarta posició. En la propera jornada, el diumenge, es presentarà un derbi apassionant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Aleví – Gavà Mar (8-0)
La nota més positiva del cap de setmana la va firmar el quadre entrenat per Jaume Comellas. Un altre triomf autoritat, després d’inaugurar l’electrònic a les acaballes del primer quart. Celia Segura (3), Lorena Cubo (2), Laura Martín (2) i Carlota Martins van ser les realitzadores del matx. L’equip segueix líder amb 17 victòries en 17 jornades disputades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut