Bidasoa Irun – Barça Lassa: Sense descans a la pista del segon

Bidasoa Irun – Barça Lassa: Sense descans a la pista del segon

Els blaugranes jugaran a Irun 48 hores després de la victòria a la Champions contra el Kristianstad; Xavi Pascual va avisar que el rival d’aquest dimarts “està en un estat de forma extraordinari”

El Barça Lassa no té descans possible. 48 hores després de l’espectacular victòria a la Champions contra el Kristianstad (43-26), els culers juguen a Irun contra un Bidasoa que ocupa la segona posició de la classificació de la Lliga Asobal. Un altre duel de màxima exigència a Artaleku, una pista quasi inexpugnable fins al moment, ja que només hi ha guanyat el Logroño La Rioja. Els bascos buscaran retallar distàncies amb el liderat, mentre que el Barça Lassa vol ampliar el marge amb els seus perseguidors.

L’últim precedent contra el Bidasoa Irun és la final de la Copa Asobal disputada al mes de desembre a Lleida. En aquella ocasió, el Barça Lassa es va imposar per 23-27, però per a Xavi Pascual no pot servir com a referència: “Aquell partit tenia connotacions importants, perquè ells tenien molts lesionats i venien de jugar un partit el dia abans; això ha canviat, han recuperat jugadors i han tingut més temps per descansar”. El tècnic ha valorat el desplaçament advertint que “si són segons a la classificació és per algun motiu”. En aquest sentit, Pascual va declarar que “el Bidasoa està en un estat de forma extraordinari”, i que els veu com “un equip molt seriós i defensivament molt segur”.

Amb tot i a per tot

El Bidasoa Irun té 25 punts, 11 menys que el Barça Lassa. “Per a nosaltres és un partit important perquè podríem deixar més distància amb els nostres perseguidors, però sabem que serà molt difícil”, deia Xavi Pascual en la prèvia. El tècnic, a més, va informar que viatjarà amb els 16 jugadors disponibles del primer equip, tot i la falta de descans: “Hi haurà moments en què els jugadors del segon equip ens ajudaran, com a la primera volta, però hem de trobar els moments”.

L’equip s’ha entrenat aquest dilluns abans de viatjar cap a Irun, via Pamplona. L’expedició arribarà a la nit al seu destí i podrà descansar fins a l’hora del partit (18.30 h). Artaleku posarà a prova la imbatibilitat d’un líder que busca continuar guanyant per obrir més forat al capdavant de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut