Cap de setmana invicte

Cap de setmana invicte

Els equips del formatiu guanyen tots els partits i empaten un en un balanç molt positiu en un tram molt important de la temporada

ESCOLA GAVÀ - CADET A
Tercer empat consecutiu (0-0)

El Cadet A del Barça va encadenar el seu tercer empat consecutiu en la seva visita a Gavà (0-0). Amb aquest empat, els blaugrana cedeixen el liderat per un punt al Girona, que va guanyar el seu partit. El matx va seguir el guió esperat. El Barça controlant el partit, amb la possessió de la pilota, i el Gavà defensant i buscant un gol al contraatac. El Cadet A va disposar de les millors oportunitats, però no va poder marcar el gol de la victòria tot i ser superior en el joc. Els homes de Carles Martínez buscaran recuperar el liderat en la pròxima jornada de Lliga, duel que els enfrontarà al Jàbac i Terrassa.

CADET B – TERLENKA BARCELONISTA
Triomf contundent (10-0)

El Cadet B del Barça no va tenir pietat davant el penúltim classificat de la Lliga i va golejar per retrobar-se amb la victòria després de l’empat a Castelldefels la setmana passada. Toni Caravaca va fer els dos primers gols als minuts 27 i 32 i a partir d’aquí el conjunt blaugrana es va sentir molt còmode. Ángel Alarcón, amb un pòquer, va ser el golejador més destacat i Jordi Coca (2), Juan Larios i Gavi van arrodonir la golejada. Amb aquest resultat, els nois de Sergi Mila mantenen el pols pel liderat amb el Reus, que també va guanyar el seu partit, i es manté un punt per damunt dels blaugranes. En la pròxima jornada, el Cadet B de Sergi Milà visita el camp del Centre Esports Hospitalet, el tretzè classificat.

20190216 Cadet B Terlenka Barcelonista PACO LARGO

ESPANYOL A – INFANTIL A
Victòria de prestigi en el derbi (1-2)

L’Infantil A d’Álex Urrestarazu va guanyar a la Ciutat esportiva Dani Jarque per 1 a 2 després de remuntar el gol inicial de Roger. La reacció blaugrana no va trigar en arribar i, en quatre minuts pletòrics, Íker Bravo i Amadou Balde van capgirar el marcador. Aquesta va ser la primera derrota en tota la temporada de l’Espanyol. Per tant, aquest triomf de prestigi del Infantil A reforça l’equip blaugrana que és quart a vuit punts del liderat. Diumenge vinent, els blaugrana reben al Cornellà, partit important a la zona alta de la Lliga.

INFANTIL B – INTERCONTINENTAL CUP
Tercers classificats al torneig de Dubai

L’Infantil B de David Sánchez va finalitzar tercer la Intercontinental Cup que s’ha disputat aquest cap de setmana a Dubai. Els blaugranes van superar la primera fase amb tres victòries per 3-0 davant del Pascoe Vale, Shabab Al Ahly i l’Ajman Club. Als vuitens de final, els blaugranes van superar al Al Ahly també per 3-0 i als quarts de final es van imposar a l’Oporto per 1-0. L’Infantil B va caure però a les semifinals al perdre per 0-2 davant del Celta. Els blaugranes, això sí, es van refer i van imposar-se per 3-1 al Twente al partit pel tercer i quart lloc.

ALEVÍ A – IGUALADA
Amplia victòria dels blaugranes (16-0)

El conjunt de Marc Serra va superar Igualada per un ampli 16 a 0. El Barça va encarrilar el partit en el minut 1, obra de David Sáez. Dianes molt repartides en les quals destaca Lamine Yamal amb un pòquer. Albert Navarro, Xavi Castellanos, Marc Bernal (3), Gibert Jordana (2), Shane Kluivert (2) i una altra vegada David Sáez i un jugador visitant en pròpia porta van arrodonir la victòria. Aquest triomf permet a l’equip seguir al capdavant de la classificació amb vuit punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Gimnàstic Manresa B.  El diumenge 24, el Barça visita el camp de l’Escola Fútbol Premier Barcelona, quinzè classificat.

ALEVÍ C – VILADECANS
Victòria treballada per seguir líders indiscutibles (4-0)

L’aleví C va tornar a guanyar dissabte passat, aquest cop al Viladecans. El conjunt  blaugrana encadena ja 18 victòries en 18 partits. Imparables. Els nois de Dani Horcas van aconseguir una treballada victòria que es va començar a cuinar al minut 18 de partit quan Albert Vicens va estrenar l’electrònic. Guillermo va anotar el segon i Samakou Nomoko al 36’ i al 46’ va sentenciar el matx amb un doblet. El Barça segueix sent líder indiscutible a setze punts del segon classificat. Diumenge vinent, l’aleví C del Barça es desplaçarà a Vilafranca per afrontar la jornada 19 de lliga.

CATALONIA UB – ALEVÍ D
Golejada amb remuntada (3-7)

Els nois de Pau Moral van haver de capgirar un 2 a 0 en contra, tot i que finalment van acabar golejant al seu rival. El Catalonia es va avançar en el marcador al minut 2 i al minut 14 va posar terra de per mig amb el 2 a 0. Es posava costa amunt el partit pels culers que van reaccionar deu minuts després amb un gol d’Adam Argemí. Quatre gols més, obra de David Juan, Aymar Llanas, Pol López i Jan Ferrer, van arribar de forma consecutiva pel conjunt blaugrana que es van arribar a posar 2 a 5. Va retallar distancies el conjunt local però el Barça va sentenciar en els últims compassos del duel amb dues dianes més de Nico Marcipar i Chama Broulaye. El Barça segueix líder amb només una derrota i amb 7 punts d’avantatge respecte al Barcelonista Terlenka. El pròxim partit la Penya Barcelonista Anguera, setè classificat, visita la ciutat esportiva  a la jornada 19.

MANRESA - BENJAMÍ A
Victòria contundent i ple de triomfs (0-6)

El Benjamí A és un dels equips que encara conserva el ple de victòries. Diumenge no va ser una excepció i els d’Òscar Jorquera van guanyar de forma contundent al Manresa per 0 a 6. Els blaugrana van encarrilar la victòria a partir del minut 11, quan Pau Bergés va obrir la llauna. Deu minuts molt bons entre el tercer i últim quart van sentenciar la victòria pels nois del Benjamí A amb tres gols, obra de Jordi i Pau, que va completar el seu hat-trick. Fran i Jordi novament van tancar la golejada amb dos gols més al final. El Barça segueix primer a tres punts de la Fundació Esportiva Cornellà, l’únic equip que segueix l’estela culer. Dissabte 23, el Benjamí A del Barça es desplaça a Vilassar de Mar per afrontar la jornada 20.

BENJAMÍ B – SANT ANDREU UE
Triomf còmode (13-0)

Triomf comodíssim del Benjamí B davant el Sant Andreu. Els de Juan Antonio Gil s’han imposat per 13 a 0, una golejada que va comença en els primers compassos del partit. Al minut 10 el Barça ja guanyava per 5 a 0, amb dos gols de Biel, un de Fernando, un de Joan i un altre obra d’Eloi. El Sant Andreu no va posar en perill en cap moment als blaugrana, que van seguir anotant durant tot el partit. Genis i Eloi van ser els golejadors més destacats, amb un pòquer de gols cadascun. Amb aquesta victòria, el Benjamí B segueix líder a sis punts de l’Espanyol. Diumenge 24, els culers rebran al Mercantil a la ciutat esportiva.

PRAT AE - BENJAMÍ C
Pluja de gols a domicili (0-11)

Victòria del Benjamí C en la seva visita al Prat. Els blaugranes segueixen sense perdre cap partit a la lliga, amb aquesta ja sumen 18. Els d’Albert puig no van tenir pietat del Prat i van encarrilar la victòria en els primers minuts. Al minut 15 ja guanyaven per 0 a 3. Ebrima i Ruslan amb un triplet cadascú van ser els golejadors del matx als quals es van unir Oriol i Roc amb un doblet i Daniel amb una diana. Ple de punts d’un benjamí que sembla que es jugarà la lliga amb el Santfeliuenc, únic equip capaç de seguir l’estela blaugrana. El proper partit serà dissabte vinent a la ciutat esportiva davant l’Sporting Gavà.

BENJAMÍ D – FUNDACIÓ EUROPA
Es retroben amb la victòria golejant (7-1)

Molt superior el benjamí D davant el Fundació Europa. Els de David Sánchez es van imposar per 7 a 1. Tot i així, van haver de reaccionar ja que l’Europa va arribar a empatar el partit en el minut 6. Però deu minuts després, Jaime Arenas va posar per davant als culers. A partir d’aqui, els blaugrana es van sentir molt còmodes i van anotar fins a 5 gols més. Molt repartides les dianes: Jaime i Unai van fer un doblet i es van unir a la festa Oriol, Teo i Ignasi. Amb aquest triomf, el Barça segueix líder a 4 punts del Gavà. Dissabte 23, el Barça jugarà al camp del Centre Esports Hospitalet.

PREBENJAMÍ – MARTORELL
Assalt a la segona plaça completat (5-3)

Partit emocionant del Prebenjamí que finalment es va endur la victòria contra el Martorell. Era un partit clau per recuperar la segona plaça i així ho van fer els de Dani Segovia. Íker va obrir la llauna al minut 1 i quan transcorrien 15 minuts de partit i Ikenna va ampliar distàncies amb el 2 a 0. El partit semblava posar-se costa baix quan Dragos transformava el 3 a 1 en el minut 32. No obstant, els jugadors del Martorell van reaccionar i van empatar en 8 minuts. El conjunt blaugrana, conscient de lo important que eren els tres punts, van capgirar la situació i, Dragos novament, va completar un hat-trick i sentenciar la victòria. Dissabte 23, el Barça haurà de fer bons els tres punts en la seva visita al camp del Ciudad Cooperativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut