Barça Lassa - IFK Kristianstad: Recital per acariciar els quarts (43-26)

Amb la victòria al Palau, els de Xavi Pascual aconsegueixen classificar-se virtualment com a primers de grups, posició que els permetria no disputar els vuitens i accedir directament a la següent ronda

Victoria important del Barça Lassa d’handbol, que ha tornat al bon camí després de la derrota contra el Telekom Veszprém. I ho ha fet amb una autoritat contundent contra el IFK Kristianstad (43-26), des de l’inici fins al final, per sumar dos punts d’or que deixen virtualment segellada la classificació com a primer de grup. Perquè, amb només un punt dels quatre que queden, això serà una realitat. L’única opció és que el Veszprém guanyi els dos partits i el Barça els perdi tots dos.

La gran defensa facilita el triomf del Barça

Això és possible perquè el Barça ha derrotat el Kristianstad i tanca la jornada amb 20 punts. En un partit amb un ritme altíssim, en què s’han superat els 43 punts, però en què la defensa també ha estat important. Especialment en l’inici, quan el Barça ha deixat els suecs amb només 2 gols en els primers 10 minuts (8-2).

Per contra, el repartiments de gols dels de Xavi Pascual -s’ha arribat al descans amb 10 golejadors diferents (21-12, min 30)- ha permès l’equip blaugrana encarrilar el triomf en el primer temps, amb un +9 al pas per vestidors.

Ni les rotacions han fet reduir el ritme del joc del Barça, que ha jugat molt més còmode sobre la pista del Palau i a una velocitat diferent. També en l’inici de la segona meitat, quan un parcial de 5-0 ha posat el 28-15 (min 38). Una renda que el Barça ha anat mantenint fins que el 43-26 ha posat el punt i final al partit, l’antepenúltim de la fase de grups. Perquè ara només queda veure’s les cares contra el Montpellier, on es pot acabar de sentenciar la classificació, i contra el Rhein-Neckar Lowen.

LA FITXA

FC Barcelona Lassa, 43
IFK Kristianstad, 26

Barça Lassa: Gonzalo (-), Víctor Tomàs (4), Raúl Entrerríos (3), Aitor Ariño (2), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (3), Ludovic Fabregas (1) –set inicial- Syprzak (6), Andersson (3), N’Guessan (3), Aleix Gómez (6), Dolenec (4), Duarte (2), Ilic (5), Pálmarsson (-).

Kristianstad: Leo Larsson (-), Nilsen (2), Gudmundsson (2), Marc Cañellas (4), Anton Halen (5), Arnarsson (4), Viktor Hallen (-) –set inicial- Einarsson (2), Hansson (1), Nyfjäll (3), Freiman (-), Ehn (-), Chrintz (3), Johannes Larsson (-), Jurmala Aström (-).

Parcials: 4-1, 8-2, 11-5, 15-7, 17-10, 21-12 (descans), 25-14, 29-17, 32-19, 39-23, 43-26.

Àrbitres: Kirkholm Madsen, Mortensen.

Assistència: 3479 espectadors al Palau Blaugrana.