Juvenil A – Saragossa: Ensopegada a casa (0-1)

Els nois de Denis Silva no poden superar a un Saragossa que ha sigut més contundent a les àrees i s'ha endut la victòria amb un gol a dos minuts del final

Gerro d’aigua freda pel Juvenil A del Barça, que ha perdut el partit en els últims minuts (0-1). El duel ha estat molt igualat, cada equip amb les seves armes. El Barça, amb la possessió, li ha costat molt penetrar la defensa del Saragossa, que aprofitava els espais que deixava el Juvenil A per sortir a la contra. Tot semblava encaminat a un empat però, en un d’aquests contraatacs, Francho ha fet el gol pels aragonesos al 88’.

La igualtat, la tònica del matx

Una primera meitat amb ocasions cares de veure. La igualtat s’ha imposat a les àrees, on hem vist un Barça incòmode en la sortida de la pilota, per la pressió alta que proposava l’equip aragonès.

En el segon tram del primer temps, el Saragossa s’ha mostrat més feble físicament arran de la intensa pressió que estava executant. Les millors ocasions han sorgit de les botes d’un Konrad elèctric, desequilibrant per banda dreta. Al minut 30, Ansu ha enviat al fons de la xarxa un rebuig després d’un potent xut de Konrad, per l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

Els darrers 45 minuts han començat amb una tònica similar al que havíem vist. Els de Denis Silva, s’han instal·lat a camp rival amb el handicap d’estar més exposats a les contres. Però les ocasions perilloses seguien sense arribar a ambdues àrees. La més clara, un cacau d’Ilaix que ha fet tremolar el travesser de Azón.

Al minut 70, el tècnic català ha mogut fitxa i ha donat entrada a Antonio, per buscar el gol. Ha posat el peu en l’accelerador el conjunt blaugrana, però era molt difícil foradar a la defensa aragonesa, molt ben plantada durant els 90 minuts.

El barça busca la victòria i ho paga car

Quan el partit semblava acabar en taules, una transició molt ràpida del Saragossa, ha agafat la defensa blaugrana mal col·locada i Francho ha enviat al fons de la xarxa una pilota que havia quedat morta després de tocar l’esquena de Rojas. No hi ha hagut temps per la reacció culer que, amb aquesta derrota, és tercer. El Barça queda amb 48 punts, a un de l’Espanyol que juga avui a Girona. El proper partit és precisament davant l’Espanyol, a la ciutat esportiva Dani Jarque, el dia 3 de març.

Fitxa del partit

Juvenil A, 0
Saragossa, 1

Juvenil A: Pol Tristan, Rosanas (Adrià, min 86), Arnau Comas, Rojas, Mika Mármol, Jandro Orellana, Álvaro Sanz (Àlex Sala, min 78), Konrad, Nils (Antonio, min 71), Ilaix, Ansu
Saragossa: Azón, Borgí, Escuín (Oto, min 71), Javi Hernández, Álvaro Martín, Francho, Rodrigo (Jesús Jiménez, min 69), Castillo, Puchg (Jaime, min 77), Nacho, Mario Benedet (Andreu, min 36)
Gols: 0-1, Francho (min 88)
Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Ha amonestat només a l’equip visitant: Mario Benedet (min 28), Álvaro Martín (min 84) i Castillo (min 90)