Inaugurat el nou Espai Penyes del Museu

Inaugurat el nou Espai Penyes del Museu

El directiu Pau Vilanova, el president de la Confederació de Penyes, Antoni Guil, i el director del Museu, Jordi Penas, han tallat la cinta inaugural

Abans del partit del primer equip a l’Estadi davant el Reial Valladolid, la Confederació Mundial de Penyes i el FC Barcelona han inaugurat un nou espai dedicat al moviment de penyes a les dependències del Museu FC Barcelona, que posa de manifest la força i magnitud del moviment penyístic i reconeix el compromís de tots els penyistes en el creixement i consolidació d’un col·lectiu que ja és global.

La inauguració de l’Espai Penyes ha comptat amb la presència del directiu Pau Vilanova, del president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil,i del director del Museu, Jordi Penas, que han estat acompanyats dels representats de totes les Federacions de Penyes. A més, també han estat presents a l’acte d’inauguració els membres del Comissió de Penyes i de la Comissió Social, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, o el Síndic de Penyes, Ramon Térmens.

El nou espai ofereix al públic, a través de material audiovisual, fotografies, objectes i altres documents,  una perspectiva del que representen les més de 1.200 penyes repartides per tot el món. Una pantalla interactiva mostra la localització de totes les penyes oficials del FC Barcelona i, d’una forma molt senzilla, el públic pot deixar les seves dades tant per formar part d’una penya com per crear-ne una de nova. A més, l’espai compta amb una exposició dedicada a l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut