Dues incorporacions per creure en la permanència

Dues incorporacions per creure en la permanència

Kirill Sergeevich i Marcilio Braga els reforços clau per aconseguir la permanència

Primera final per al Barça de voleibol masculí. El conjunt dirigit per David Lorente rebrà aquest diumenge (12.30h) al CV Manacor en un partit clau per a les aspiracions dels blaugranes per aconseguir la permanència.

Experiència internacional per seguir a la Superlliga

Les dues noves incorporacions a les files del Barça aporten un valor afegit a un equip que ja venia millorant el seu joc en les últimes jornades. Tant Braga com Sergeevich compten amb una experiència internacional que pot ser un factor determinant perquè els catalans acabin decantant la balança en jornades decisives com les de demà.

Partit important, però no decisiu

El conjunt sota les ordres de David Lorente arriba a l’enfrontament davant el conjunt de les illes amb 11 punts. Amb tres més es situa, precisament, el Manacor -l’equip que marca la permanència-. Més endavant queda el Río Duero Soria amb 16 punts, en novena posició, i el Melilla en vuitena posició amb 17.

A falta de sis jornades per disputar-se, el partit de demà serà important però no decisiu per acabar de determinar quins dos equips acaben perdent la categoria.

El femení busca mantenir el segon lloc

Pel que fa al conjunt femení del Barça, visitarà demà a la tarda al CCO 7 Palmas, en un partit que pot permetre a les blaugranes obrir una petita diferència respecte a les seves perseguidores. El conjunt dirigit per Hugo Gottuzo és, ara mateix, el segon classificat amb 34 punts. Per sota, hi ha 4 equips -del tercer al sisè- empatats amb 33 punts. Una victòria blaugrana situaria a l'equip amb 37 punts just abans de l'aturada per la Copa de la Reina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut