Barça Lassa B – Sant Martí Adrianenc (39-32): S’emporten el derbi

Els blaugranes signen un molt bon partit i sumen un nou triomf

El derbi de la División de Honor Plata tenia lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els ingredients per ser un gran partit. En els primers trenat minuts l’ofensiva blaugrana ha estat clau i a la segona han jugat amb maduresa per emportar-se un nou triomf

Efectivitat ofensiva del segon equip

L’inici blaugrana va ser espectacular. En els primers sis minuts de joc, els de Roi Sánchez dominaven per 8 a 1.  El domini blaugrana es determinava gràcies a una sòlida defensa i a la velocitat en el joc d’atac.

El control del partit era totalment blaugrana i el tècnic visitant, Llorenç Rueda, demanava temps mort per frenar l’allau de joc del seu antic equip, amb un resultat de 13 a 5 en el minut 13.

A la part final del primer temps, el Barça Lassa B continuava tenim el ritme del partit, trobant la porteria visitant amb encert i arribant al descans guanyant per 23 a 15.

Maduresa blaugrana

El segon equip blaugrana no va sortir a especular. La consistència defensiva es mantenia ferma i superaven els de La Verneda amb clares opcions de llançament, guanyant per 31 a 22, en el minut 43.

Un parcial de 2 a 6, favorable al Sant Martí Adrianenc, situava el 33 a 28 en el marcador, en el minut 51. Era un moment decisiu del partit i els visitants posaven pressió sobre els joves blaugranes.

Però el Barça Lassa B va demostrar que creix a cada jornada i van avortar la reacció visitant i amb un 37 a 30 a 3’30” de la fi del partit ho deixava sentenciat.