“Necessitem que el Palau ens empenyi”

“Necessitem que el Palau ens empenyi”

Xavi Pascual i Víctor Tomàs han fet una crida a l’afició perquè ajudi el Barça Lassa aquest diumenge (19:30h) contra el Kristianstad, en un partit decisiu a la Champions i “més difícil del que la gent pot pensar”

El Barça Lassa ha completat aquest dissabte l’últim entrenament previ al partit de Lliga de Campions contra el Kristianstad. El conjunt suec visita el Palau Blaugrana aquest diumenge (19:30h, Esport3) amb molt en joc. Els blaugranes poden deixar sentenciada la primera posició de grup, que podria ser matemàtica en funció del resultat del Vardar-Veszprém d’aquest dissabte, mentre que el Kristianstad lluita per accedir als vuitens com a sisè classificat. En acabar la sessió, Xavi Pascual i Víctor Tomàs han atès els mitjans, i tots dos han coincidit a remarcar la importància que tindrà el Palau Blaugrana en un duel que han avisat que serà “molt més difícil del que la gent pot pensar”.

Tot i l’àmplia victòria en el partit de la primera volta a Suècia, Xavi Pascual ha advertit que “no hi ha referències”, tampoc amb el partit de la temporada passada, que va acabar amb triomf molt ajustat del Barça Lassa. “Les situacions són diferents, ells han canviat d’entrenador i nosaltres no estem igual”, ha comentat el tècnic blaugrana. A més, ha declarat que “és un partit clau”. “És important que ho donem tot, que juguem bé i que l’afició ens ajudi”.

Una victòria podria ser definitiva

En funció del resultat que es doni en el partit d’aquest dissabte entre el Vardar i el Veszprém (segon i quart classificats), el Barça Lassa podria certificar la primera posició de grup, o bé deixar-la molt ben encarada sempre i quan guanyi el seu partit. En aquest sentit, Pascual ha assegurat: “Jo em preocupo del meu equip, però el Vardar-Veszprém m’interessa perquè ens afecta. Com que no hi puc fer res ho visc amb tranquil·litat”.

En la mateixa direcció s’ha pronunciat Víctor Tomàs davant dels micròfons. El capità ha dit que “és una oportunitat per acabar de situar-nos en una molt bona posició per ser primers de grup”. A més, el ‘8’ blaugrana ha declarat: “Sempre necessitem el Palau. L’aficionat a l’handbol i el soci del Barça ha de gaudir d’aquesta Champions, perquè passen molts bons equips”.

Altres declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit contra el Kristianstad:

“Hem de ser conscients que el Kristianstad s’està jugant accedir a les eliminatòries de vuitens i per ells és un partit fonamental”.

“El Kristianstad ens plantarà cara, és capaç de jugar-nos 7 contra 6, de defensar agressiu si cal, i hem d’enfocar el partit com una final”.

“És important entrenar, i aquesta setmana ho hem pogut fer i ho hem fet molt bé. Estic molt satisfet del que hem fet aquests dies. Necessitem entrenar i competir per poder estar tots junts i recuperar els mecanismes”.

“És un partit important per diversos motius. El nom del rival probablement no atragui a la gent, però els que van estar al Palau en el partit de la temporada passada van gaudir d’un espectacle increïble perquè els dos equips vam anar de cara, i ara ens trobarem el mateix. Necessitem un Palau a tope, que hi hagi comunió amb l’equip i que la gent empenyi l’equip per donar el màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut