“Que comenci ja el partit!”

“Que comenci ja el partit!”

Per a Lluís Cortés i Alexia Putellas, “la possessió i l’encert de cara a porta” seran claus en la semifinal de Copa de diumenge al camp de l’Atlètic de Madrid

La millor de manera de sobreposar-se a una decepció és afrontant un nou repte. Això han denotat l’entrenador Lluís Cortés i una de les capitanes, Alexia Putellas, abans de visitar l’Atlètic de Madrid en les semifinals a partit únic de la Copa de la Reina. El Barça Femení, campió de les dues últimes edicions precisament davant les matalasseres, viatjarà a Madrid amb tota l’ambició i la il·lusió. Aquestes són les declaracions de la prèvia del partidàs:

Les declaracions de Lluís Cortés

“L’equip arriba bé, és molt conscient del que s’està jugant, de quins són els objectius i si els volem aconseguir passen per guanyar el partit de diumenge. Elles ho tenen molt clar: sobre els partits que ja hem jugat no s’hi pot fer res i el proper és el més important. Per tant, hem d’anar amb la màxima il·lusió, ambició i energia a guanyar”.

“És important tenir en compte els últims partits en què ens hem enfrontat, com també ho és que ens reforça que no ens han guanyat els últims sis partits”.

“Si fos per mi haguéssim jugat ahir. Les ensopegades ens han de servir per detectar aquells errors que no podem tornar a cometre, per identificar les coses que es van fer bé i reforçar-les. A partir d’aquí preparar el següent partit amb les màximes garanties”.

“Les claus poden passar per tenir la possessió de la pilota i l’encert de cara a porteria”.

Les declaracions d’Alexia Putellas

“Esperem un partit molt disputat, molt igualat. A partit únic serà determinant cada jugada”.

“Era la final que es venia repetint els últims anys, però el sorteig ha volgut que sigui les semis. Les afrontarem amb la màxima il·lusió i ganes per poder tornar a ser a la final”.

“Quan passen coses com el dimecres les futbolistes el que tenim més ganes és de tornar a entrenar, de treure aquestes sensacions dolentes amb acaba el partit i sobretot tornar a competir”.

“Serà determinant qui s’emporti la possessió de la pilota i sobretot qui menys errors cometi amb la pilota. Tenir-la de manera intel·ligent i convertir-la en ocasions”.

“Pot semblar que és una mica d’avantatge per al de casa, però a nosaltres ens és igual. El que tenim moltes ganes és de competir i de que comenci ja el partit!”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut