Plaza: “És més una final per a ElPozo que per a nosaltres”

Plaza: “És més una final per a ElPozo que per a nosaltres”

El tècnic i el capità Sergio Lozano remarquen la gran dificultat del partit a Múrcia i creuen que el Barça Lassa té més a guanyar que no pas a perdre

Andreu Plaza i Sergio Lozano traspassen tota la pressió a ElPozo a la prèvia del partit de dissabte a Múrcia (13:15h, Palacio de los Deportes, Teledeporte/Esport3). “Per a nosaltres és un partit molt important, però per a ells és una final”, diu Plaza. “Les urgències són per a ells, la nostra pressió és la justa i hem d’aprofitar aquesta circumstància per afrontar el partit amb un punt de calma necessari en un matx tan complicat com aquest”, explica el tècnic.

En el mateix sentit s’expressa Sergio Lozano. “Nosaltres anem per davant a la classificació i tenim més marge que no pas ells”, diu Lozano, que reconeix que “guanyar seria fer una passa de gegant per acabar primers la lliga regular”.

Plaza i Lozano també coincideixen a l’hora de remarcar la dificultat del partit. “ElPozo és un equip amb un gen competitiu molt especial i molt difícil de guanyar”, diu Plaza. El capità Sergio Lozano s’espera “un partit molt igualat, igual que els últims amb ElPozo”. Lozano és optimista per la bona dinàmica de l’equip. “Anem amb la moral alta, sobretot perquè aquest any estem competint molt bé en els partits importants”, argumenta el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut