Bartomeu: “Messi signarà una renovació més”

Bartomeu: “Messi signarà una renovació més”

El president del FC Barcelona ha repassat diversos temes de l’actualitat blaugrana al programa ‘Sin Concesiones’

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha parlat per al programa ‘Sin Concesiones’, d’RKB, sobre l’actualitat blaugrana. Bartomeu ha repassat diversos temes, com ara la possible renovació de Leo Messi, la continuïtat d’Ernesto Valverde, els objectius de la temporada, els fitxatges, la Masia, el VAR... A continuació, destaquem el més important.

Leo Messi

Messi tindrà una renovació més amb el Barça abans de retirar-se, n’estic segur. Serà com Pelé, un home d’un sol Club. Té futbol, és jove, es cuida i seguirà amb nosaltres molt temps, ja parlarem de com. Cobra molt? El que mereix”.

20190213 ENTRENAMENT PRIMER EQUIP

 

Ernesto Valverde

“Vull que Valverde segueixi amb nosaltres, ell ho sap i està firmat. Crec que seguirà, el veig molt enfocat en el Club. Si no guanya res? Seguirà”.

Objectius

“El nostre objectiu és lluitar per tots els títols, és la nostra ambició. Sabem que tot el món parla de la Champions, però l’objectiu és lluitar per tots: volem la Champions, la Lliga i la Copa. La temporada és molt llarga i és normal que l’equip tingui moments bons i menys bons”.

Noms propis

De Jong? És cert que hi havia ofertes millors a nivell econòmic, però ell va prioritzar el Barça”.

“Jordi Alba seguirà, ens ha dit que vol seguir i el Barça vol que segueixi. Li hem ofert cinc temporades a l’altura de la seva categoria. És el millor lateral esquerre del món”.

Espai Barça

“L’Espai Barça ja ha començat amb l’Estadi Johan Cruyff. Els ‘title rights’ no es retarden, hi ha negociacions amb tres companyies, algunes de més avançades que d’altres. Com abans millor, però no hi ha una pressa excessiva perquè l’Espai Barça ja ha començat”.

D’esquerra a dreta, Òscar Grau, Xavier Vilajoana, Jordi Moix, Josep Maria Bartomeu, Susila Cruyff, Antoni Poveda, Josep Ramon Vidal-Abarca, Belén Garcia i William T. Mannarelli.

 

Crèdits a fons d’inversió

“Hem canviat crèdits a curt termini per crèdits a llarg termini i a un tipus d’interès més baix. Ens estalviem diners. Tot i que la informació ha sortit ara, ho vam fer a l’agost. És una millora, ens estalviem diners i ho fem amb fons d’inversió que confien en el Barça, i això confirma que tenim una imatge molt sanejada”. 

La Masia

“L’objectiu del filial no és pujar, sinó la formació dels jugadors. La Masia continua sent la nostra principal prioritat”.

El VAR

 “Sempre hem dit que el VAR ha d’ajudar els àrbitres i som dels que més l’hem impulsat. Està en un moment inicial, a poc a poc anirà sent més important. Però el Barça mai truca ni als àrbitres ni al president de la Federació ni a ningú”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut