La jornada del futbol sala formatiu

Repassem com van ser els partits de la base de la secció

Triomf en el derbi cadet

El cadet del Barça Lassa guanya contundentment en el clàssic català.

El Barça Lassa va sortir dominant en joc i ocasions, imposant bon ritme de pilota i creant grans ocasions de gol, però els colomencs responien amb bons contraatacs. La igualtat en el marcador no es va trencar fins passat l'equador de la primera meitat, quan una bona recuperació en zona de construcció visitant l'aprofitaven els blaugranes per posar l'1 a 0. A partir d'aquí els domini barcelonista fou més evident i producte d'aquest domini es va aconseguir el 2 a 0. Una jugada assajada executada a la perfecció permetia marcar el 3 a 0 que encarrilava l'encontre. Al final dels primers 20 minuts de joc l'electrònic reflectia un tranquil·litzador 3 a 0.

La segona meitat va començar de forma trepidant, ja que primerament Industrias reduïa diferències, però ràpidament els blaugranes aconseguien 2 gols seguits que semblaven sentenciar el matx. Tot i així, un minut més tard els de Santa Coloma marcaven el 5 a 2 que encara els hi donava vida. El conjunt barcelonista va seguir exercint el seu domini sobre la porteria visitant. Fruit d'aquest domini foren els tres gols aconseguits per, aquest cop sí, sentenciar el partit amb un contundent 8 a 2.

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix comptant els seus partits per victòries i s'acosta una mica més a la consecució del títol.

F.C.BARCELONA: Óscar, Marc Puigvert, Sergi, Arnau i Jorge–cinc inicial- També van jugar: Martí Puig, Martí Vallés, Roger, Toni, Adri, Marc Paterna i Javi

GOLS:1-0 Adri (min 12), 2-0 Marc Paterna (min 15), 3-0 Toni (min 18), 3-1 (min 22), 4-1 Adri (min 23),  5-1 Marc Puigvert (min 23), 5-2 (min 24), 6-2 Toni (min 27), 7-2 Marc Paterna (min 33), 8-2 Toni (min 36).

Gran primera part de l’aleví

Molt bona primera part de l'aleví que els hi va permetre anar a la mitja part amb una renda de 3 gols. Durant tota la primera part vam tenir el control de la pilota, i en defensa vam ser molt intensos. Les Corts va tenir poques ocasions en alguna segona jugada.A la segona part la dinàmica va canviar una mica. Les Corts va pujar el nivell, i va costar sortir de la seva pressió. Tot i això, el parcial va ser també favorable per 0-1. Finalment3 gols de Molina i 1 de Gaizka.

L’equip Juvenil es va imposar per 2 a 5 a la pista del CET 10 i l’equip Infantil va perdre per 2 a 3 a casa, davant Industrias Santa Coloma.