Barça Femení – Sporting Huelva: Ensopegada al Miniestadi (2-3)

El conjunt andalús ha remuntat amb tres gols en només nou minuts per trencar la bona ratxa blaugrana, en la que ha estat la primera derrota de la temporada a la Lliga

Dura ensopegada del FC Barcelona al Miniestadi. Les blaugranes han perdut davant l’Sporting Huelva (2-3) en la 21a jornada de la Lliga Iberdrola, en un matx on les culers han iniciat guanyant amb un gol d’Oshoala, però tres gols en nou minuts de les visitants, han capgirat el marcador, en la que ha estat la primera derrota blaugrana a la Lliga.

Domini inicial blaugrana

Les noies de Lluis Cortés han sortit per totes des del xiulet inicial, i les primeres ocasions no han trigat en aparèixer. Oshoala, amb un xut creuat, ha tingut la primera, seguida de dos bons llançaments de Martens i Hamraoui. La insistència barcelonista ha obtingut ràpidament el premi mitjançant Oshoala, que ha anotat l’1-0 (minut 16). La nigeriana, caçant un rebuig de la portera visitant, ha marcat amb un xut potent el seu segon gol com a culer.

Amb el gol, les blaugrana han seguit dominant el matx, amb bones ocasions per anotar el segon, però sense fortuna en la definició. Un xut de Vicky Losada l’ha salvat de manera providencial la portera Sara Serrat, i Andonova, amb un córner directe, ha estavellat la pilota al pal.

Reacció visitant

Tot i la gran primera part blaugrana, el segon temps no ha iniciat de la millor manera per a les locals. I és que l’Sporting de Huelva ha capgirat el marcador amb tres gols en només nou minuts: Raquel (1-1, minut 58) després d’una imprecisió en la cessió de Van der Gragt, Anita (1-2, minut 61) amb una rematada de cap, i Flor (1-3, minut 67) en un bon contracop.

Tot i el contratemps, les de Lluis Cortés han intentat reaccionar, atacant i lluitant en busca de capgirar el marcador. De nou Oshoala, a la sortida d’un corner, ha anotat el 2-3 (minut 84) i ha apropat a les culers a la remuntada. Ho han intentat fins al final, però la fortuna no ha estat del cantó blaugrana. Finalment, derrota per trencar la bona ratxa de quatre jornades consecutives guanyant.

FC Barcelona, 2
Sporting Huelva, 3

FC Barcelona: Tajonar, Marta Torrejón, Van der Gragt (Mapi León, min. 67), A. Pereira, Melanie (Alexia, min. 67), Hamraoui, Losada, Andonova (Aitana, min. 58), Martens, Oshoala i Pina (Mariona, min. 58).
Sporting Huelva: Sara Serrat, Pavel, Cinta, Meryem, Anita, Flor (Lice, min. 78), Ludmila (Kornievets, min. 89), Patri, Castelló, Sandra Bernal i Raquel.
Gols: 1-0, Oshoala (min. 16); 1-1, Raquel (min. 58); 1-2, Anita (min. 61); Flor (1-3, min. 67); 2-3, Oshoala (min. 84)
Àrbitre: González González, ha amonestat a Melanie, Oshoala i Van der Gragt per part local i Meryem per les visitants.