Pesic: “Ha estat una de les millors finals de la meva carrera”

Així hem viscut la Copa del Rei de Madrid que deixa el Barça Lassa campió, amb les millors fotos, les declaracions dels protagonistes i el resum dels partits!

DIUMENGE 17 DE FEBRER

23:15 hores: El minut a minut de la Copa finalitza aquí. I ho fem com a campions!!! Abans de marxar, et deixem amb el més destacat d'aquesta gran final! BONA NIT A TOTS!!!

- Mira la galeria d'imatges de la celebració.

Bartomeu i Pesic, amb la Copa 2019

- Important destacar que aquesta ha estat la Copa del Rei número 25 per al Barça Lassa. Consulta tots els detalls.

El Barça Lassa celebra la Copa 2019 - VÍCTOR SALGADO

- I com ha estat la gran final? Doncs no et perdis el resum!

22:45 hores: Les primeres declaracions dels campions de Copa:

Tomic: "No sé com explicar el que ha passat. Ha estat un partit boig".

Tomic: "Aixecar el títol com a primer capità ha estat una experiència inoblidable. Especialment aquí. Un títol molt important per a l'afició i el Club".

Pesic:"Ens hem imposat a un gran rival. És enorme guanyar així. Estem molt contents, felicitats a tots".

Pesic: "Ha estat un gran partit després d'anar perdent de 16 punts. Una de les millors finals de la meva carrera".

Josep Maria Bartomeu: "Era un objectiu d’aquesta temporada, el primer, i ja el tenim. Estic molt content pels socis del Barça i els aficionats. El triomf a la Copa dóna un cop de moral per al que queda".

Josep Maria Bartomeu: "Pesic és un guanyador. Ha canviat la mentalitat de l’equip i de l’afició. Hem guanyat el partit amb caràcter i estic molt content per tots".

22 hores: Ben amunt la Copa, campions!

- Mira les millors imatges del partit

21:52 hores: Thomas Heurtel, escollit MVP de la Copa per segon any consecutiu.

21.47 hores: Així ha estat la gran final que deixa el Barça Lassa com a campió de la Copa per segon any seguit.

21.40 hores: Final del partit i victòria del Barça Lassa sobre la botzina! Som campions de la Copa del Rei per 25a vegada!

21.20 hores: Final del quart període. Reial Madrid 77-77 Barça Lassa. La final se'n va a la pròrroga.

20.46 hores: Final del tercer quart. Reial Madrid 60-46 Barça Lassa.

20.28 hores: Comença la segona meitat. Som-hi, nois!

seraphin

20.12 hores: Descans al WiZink Center. Reial Madrid 35-35 Barça Lassa.

-El president Josep Maria Bartomeu, present al WiZink Center per donar suport a l'equip.

Josep Maria Bartomeu

19.48 hores: Final del primer quart. Reial Madrid 16-18 Barça Lassa.

19.30 hores: Comença la gran final de la Copa del Rei. Aquests són els cinc inicials:

-L'afició blaugrana, a punt per animar a l'equip. Som-hi Barça!

aficio

18.30 hores: Els jugadors ja escalfen a la pista quan falta una hora per l'inici del matx.

18.05 hores: L'equip arriba al WiZink Center.

-Consulta les declaracions més destacades dels protagonistes abans del Clàssic:

15.30 hores: Queden quatre hores per a l'inici del partit. Consulta els motius per no perdre's la gran final entre Reial Madrid i Barça Lassa.

13.00 hores: L'equip està dinant en aquests moments i després els jugadors descansaran fins abans de la gran final.

11.45 hores: L'Infantil A, quart classificat de la Minicopa després de caure contra València Basket 71-83.

10.30 hores: El Barça Lassa ja s'entrena a l'escenari de la final d'aquesta tarda.

entrenament 17 febrer

10.00 hores: En marxa el partit de l'Infantil A contra el València Basket en la lluita pel tercer lloc. Segueix-lo en directe a través del Facebook.

-Claver: "Serà un partit dur però hem de portar el partit al nostre costat i evitar que juguin amb el seu ritme alt. Tenim molta il·lusió".

-Hanga: "Ja hem assolit l'objectiu d'arribar a la final i ara volem guanyar la Copa. Serà un partit dur perquè el Madrid està jugant a casa, però volem guanyar aquest duel".

-Pesic: "Estem jugant un bàsquet complet en defensa i en atac. No podem dir que estem en el nostre màxim perquè això és complicat".

-Pesic: "És important començar bé el partit per tenir més confiança. La defensa i el control del rebot serà clau davant un conjunt que té la millor transició d'Europa".

pesic rp

-Així va ser la darrera final de Copa entre Reial Madrid i Barça Lassa, l'any passat a Gran Canària:

-A les 10.00 hores l'Infantil A també disputarà el darrer partit a la Minicopa. Els blaugranes lluitaran per la tercera posició contra València Basket. Molta sort, nois!

infantil a minicopa-min

-Avui és l'aniversari d'Ante Tomic. Moltes felicitats, capità!

-A partir de les 10.00 hores l'equip farà el darrer entrenament abans de la final i al finalitzar la sessió atendrà als mitjans de comunicació.

08.30 hores: Bon dia! Comencem el dia repassant el més important abans del Clàssic d'aquesta tarda (19.30 hores, #Vamos) que decidirà la 83a Copa.

DISSABTE 16 DE FEBRER

23.55 hores: Ens acomiadem amb el resum del més destacat del triomf blaugrana a semifinals davant Iberostar Tenerife. Tornem demà amb un dia intens i amb tots els detalls del Clàssic de Copa del Rei. Bona nit!

22.32 hores: El Reial Madrid serà el rival dels blaugranes a la final de Copa després de superar el Divina Seguros Joventut 93-81. Aquest serà el Clàssic número 17 en una final de la competició del KO.

-Ja pots consultar les millors imatges del partit.

-Pau Ribas: "El nostre objectiu era estar a la final i això hem aconseguit".

-Pau Ribas: "Ha estat un partit dur, en el qual vam tenir molts minuts de fantàstic bàsquet i un últim quart molt dolent".

ribas post tenerife

-Pesic: "Estem a la final i aquesta nit i demà cal pensar sobre els errors que hem fet".

-Pesic, en roda de premsa: "Hem jugat pràcticament un partit molt complet, perfecte".

pesic post tenerife

21.32 hores: Comença la segona semifinal, que enfronta el Reial Madrid i el Divina Seguros Joventut.

-Ja pots consultar la crònica del partit.

20.57 hores: Final del partit. Barça Lassa 92 - Iberostar Tenerife 86. El Barça Lassa estarà a la gran final d'aquest diumenge a les 19.00 hores (#Vamos). Felicitats, equip!

equip

20.20 hores: Final del tercer quart. Barça Lassa 72 - Iberostar Tenerife 52.

20.00 hores: Comença la segona meitat. Som-hi, Barça!

tenerife_2

19.45 hores: Descans. Barça Lassa 41 - 29 Iberostar Tenerife.

19.20 hores: Final del primer quart. Barça Lassa 17 - 15 Iberostar Tenerife.

19.00 hores: Comença la semifinal entre el Barça Lassa i Iberostar Tenerife. Aquests són els cinc inicials dels dos equips:

18.04 hores: El Barça Lassa ja escalfa.

17.50 hores: El WiZink Center, a punt per rebre els aficionats.

wizink pre tenerife

17.28 hores: L'equip arriba al WiZink Center.

arribada wizink

16.00 hores: Queden tres hores per al duel de semifinals contra Iberostar Tenerife. Consulta els motius per no perdre's el partit.

14.00 hores: L'Iberostar Tenerife, segon finalista de la Minicopa després d'imposar-se 81-72 al València Basket. D'aquesta manera, el conjunt valencianista serà el rival del Barça Lassa en lluita pel tercer lloc (diumenge, 10.00 hores).

12.00 hores: Finalitza l'entrenament al WiZink Center. A continuació els jugadors menjaran, descansaran a l'hotel i a les 16.30 hores berenaran.

11.45 hores: Final de la primera semifinal de la Minicopa. Reial Madrid 72 - 60 Barça Lassa. Els blaugranes lluitaran pel tercer lloc demà a partir de les 10.00 hores a Magariños.

minicopa classic

-Juan Carlos Navarro, espectador de luxe a la semifinal de la Minicopa entre Reial Madrid i el Barça Lassa.

navarro minicopa

-Pesic: "Tenerife és un equip complet i que comença des d'una bona defensa. Tenen molta il·lusió perquè els resultats els estan acompanyant i estan practicant un bon bàsquet".

-Pesic: "Estem a les semifinals de Copa i aquí tots els partits són complicats. Sempre és clau defensar bé per provocar decisions al rival i, sobretot, tenir el control del rebot defensiu".

-Claver: "Hem d'aprofitar el nostre avantatge a prop del cèrcol. Fa dues setmanes vam perdre moltes pilotes i hem d'evitar aquests errors".

-Claver: "Ells depenen molt de moure la pilota, córrer i jugar en equip".

heurtel zona mixta

-Heurtel: "Per a ells és una gran oportunitat de jugar la final. Primer de tot hem de jugar el nostre atac i la nostra defensa".

-Heurtel: "Juguen un gran bàsquet i es coneixen des de fa temps. Ens espera un partit complicat, ells jugaran una defensa molt dura".

-Oriola: "Serà un partit diferent al de fa pocs dies. Això és la Copa i els dos equips sortirem al màxim en un partit molt disputat contra un gran rival".

-Oriola: "Hem d'intentar parar el seu ritme. Iberostar Tenerife juga molt bé al contraatac i sempre intenta treure avantatge en els primers segons. A més, són molt agressius".

10.40 hores: Els jugadors arriben a l'escenari del partit per atendre els mitjans i fer el darrer entrenament abans del duel d'aquesta tarda.

10.30 hores: Descans al Polideportivo Antonio Magariños. Reial Madrid 33-29 Barça Lassa. Recorda que pots seguir-ho en directe al Facebook.

10.00 hores: Comença la semifinal de la Minicopa entre el Barça Lassa i el Reial Madrid.

-A partir de les 11.00 hores l'equip s'entrenarà al WiZink Center. Prèviament Pesic, Heurtel, Oriola i Claver atendran els mitjans de comunicació.

-A les 10.00 hores l'Infantil A disputarà les semifinals de la Minicopa contra el Reial Madrid.

-Així va anar el darrer partit entre Iberostar Tenerife i Barça Lassa fa dues setmanes a terres canàries:

08.30 hores: Bon dia! Comencem el dia amb la prèvia del partit d'avui (19.00 hores, #Vamos). Consulta tots els detalls de la semifinal contra Iberostar Tenerife.

DIVENDRES 15 DE FEBRER

23.10 hores: El Reial Madrid, quart semifinalista de la Copa del Rei. Demà Barça Lassa-Iberostar Tenerife (19.00 hores) y Divina Seguros Joventut-Reial Madrid (21.30 hores). Ens retrobem demà amb un dia ple d'emocions. Bona nit!

21.30 hores: Acaba la sessió d'entrenament. Els jugadors tornaran a l'hotel per sopar i descansar.

2019-02-15_ENTRENOFCB_30-min

20.38 hores: El Divina Seguros Joventut, tercer semifinalista de la Copa després d'imposar al Kirolbet Baskonia (89-98).

19.45 hores: L'equip surt de l'hotel per entrenar-se al Pabellón del Canal de Isabel II.

19.00 hores: Comença el tercer partit de quarts de final entre Kirolbet Baskonia i Divina Seguros Joventut.

-Consulta les declaracions més destacades de Pesic, Singleton, Pangos i Pau Ribas d'aquest matí:

16.00 hores: L'Infantil A ha caigut per 56-79 en el que ha estat l'últim partit de la fase de grups. Els de Carles Flores disputaran les semifinals de la Minicopa Endesa davant del Reial Madrid (dissabte, 10h)

barça_tenerife_minicopa

-El partit d'aquest dissabte contra Iberostar Tenerife, el primer de la història a les semifinals de la competició del KO.

14.50 hores: Descans al Polideportivo Antonio Magariños. Barça Lassa 25 - Iberostar Canàries 47.

14.00 hores: Comença el Barça Lassa-Iberostar Canàries, que decidirà en quina posició es classifiquen els blaugranes per a semifinals. Recorda que pots seguir-nos al Facebook de FC Barcelona Basket.

13.40 hores: El Reial Madrid, com a primer, classificat i València Basket, com a segon de grup, esperen rival a les semifinals de la Minicopa.

13.30 hores: Els jugadors estan dinant. Després gaudiran de la tarda de descans abans d'entrenar-se a les 20 hores.

dinar divendres

-Pau Ribas: "Iberostar Tenerife té molt bona defensa i sap com fer-te mal. Hem de sortir sòlids des de l'inici".

-Pangos: "Les sensacions són bones. És un equip molt complet i tenim clar què hem de canviar respecte el partit de fa uns dies contra ells".

-Singleton: "Hem de començar per fer una bona defensa. Serà clau".

-Pesic: "És un equip amb molt bon equilibri entre atac i defensa. A més, es troben amb confiança pels resultats".

-Pesic: "Iberostar Tenerife és un gran equip i amb jugadors que es troben en un bon estat de forma".

pesic divendres

12.30 hores: Comença l'atenció als mitjans a l'hotel de concentració dels equips.

-Reviu les millors accions del triomf contra València Basket.

11.45 hores: Claver, Kuric, Blazic, Smits i Pustovyi ja es troben a la Fan Zone de la Copa.

2019-02-15_FANZONE_04-min

-L'entrenament d'avui està previst a les 20.00 hores al Pabellón Canal de Isabel II.

-Pau Ribas ens segueix explicant com es viu la Copa des de dins a través de l'Instagram del Barça Lassa.

-Avui l'Infantil A disputarà el seu últim partit de la fase de grups, contra Iberostar Canàries (14.00 hores, Facebook FC Barcelona Basket).

2019-02-14_FCBvsGRANCANARIA_MINICOPA_38-min

-A les 12.30 hores Pesic, Ribas, Singleton i Pangos antedran als mitjans a l'hotel de concentració.

-A les 11.45 hores Claver, Kuric, Blazic, Smits i Pustovyi seran a la Fan Zone de la Copa.

09.00 hores: Bon dia! Iniciem el dia recuperant les millors imatges del triomf davant València Basket.

DIJOUS 14 DE FEBRER

23.55 hores: Moltes gràcies, afició! Ens veiem el dissabte! Fins aquí el minut a minut d'avui. Demà tornem amb més bàsquet.

2019-02-14_FCBvsVALENCIA_59-min

-Pesic: "Hem jugat com volíem i ha estat un partit com esperàvem".

-Pesic: "Iberostar Tenerife juga un gran bàsquet des d'inici de temporada".

-Heurtel: "Ha estat un partit dur. Hem fet una bona defensa".

23.35 hores: Ja pots consultar la crònica del partit

23.12 hores: Final del partit (86-79). El Barça Lassa, classificat per a les semifinals de la Copa!

22.47 hores. Final del tercer quart. Barça Lassa 58 - 58 València Basket.

22.35 hores: En marxa la segona meitat del partit.

22.28 hores: Juan Carlos Navarro, homenatjat al parquet del WiZink Center.

homenatge navarro

22.10 hores: Descans al WiZink Center. Barça Lassa 37 - 39 València Basket.

tomic valencia basket

21.47 hores: Final del primer quart. Barça Lassa 13 - 21 València Basket.

21.30 hores: El partit en joc. Els cincs inicials dels dos conjunts:

20.55 hores: El Barça Lassa ja escalfa al parquet del WiZink Center. Som-hi, nois!

20.48 hores: Iberostar Tenerife, primer semifinalista de la Copa del Rei de Madrid 2019 després d'imposar-se a l'Unicaja (88-78).

20.21 hores: Final del tercer quart. Iberostar Tenerife 66 - 56 Unicaja. Deu minuts, com a mínim, per decidir el primer semifinalista de la Copa.

20.04 hores: El Barça Lassa ja està al WiZink Center.

prepartit valencia

19.55 hores: L'equip surt de l'hotel.

19.40 hores: Descans al WiZink Center: Iberostar Tenerife 44 - 36 Unicaja.

19.18 hores: Final dels primers deu minuts en el primer partit de quarts. Iberostar Tenerife 25 - 20 Unicaja.

tenerife_unicaja

19.00 hores: En aquests moments comença el primer partit de quarts entre Iberostar Tenerife i Unicaja.

18.45 hores: L'arribada de l'equip al WiZink Center està prevista per pocs minuts abans de les vuit.

17.30 hores: Queden quatre hores per al debut a la Copa. Posa't a prova al nostre test!

17.15 hores: Segona victòria en dos partits de l'Infantil A després de superar el Gran Canària (60-75). Felicitats, nois!

2019-02-14_FCBvsGRANCANARIA_MINICOPA_35-min

16.45 hores: El Barça Lassa Infantil A guanya al descans (33-37)

15.00 hores: A partir de les 16 hores l'Infantil A jugarà el segon partit a la Minicopa, contra Gran Canària. Segueix-lo en directe al Facebook del Barça Lassa de bàsquet.

13.00 hores: Els jugadors culers ja entrenen a la pista del partit. Som-hi, Barça!

Heurtel

12.40 hores: Abans de l'entrenament s'ha realitzat l'atenció als mitjans informatius per part de Pesic, Claver, Blazic i Smits

-Qui suma més punts? I més assistències? Qui és el líder del rebot? No et perdis el cara a cara entre Barça Lassa i València Basket.

10.15 hores: L'equip ja ha esmorzat i, posteriorment, farà una sessió de vídeo abans de l'entrenament matinal.

-No us perdeu cap detall de la #CopaACB a través de l'Instagram oficial del Barça Lassa de bàsquet. Pau Ribas ens ensenya com es viu la competició del KO per dins!

-Vols saber què en pensa Kevin Pangos de la Copa? No et perdis l'entrevista als mitjans del Club!

-Juan Carlos Navarro ja està a Madrid. Avui en el descans del partit contra València Basket se li retrà homenatge.

navarro

-Pau Ribas s'ha posat a prova amb un test sobre la Copa del Rei. Quantes preguntes creus que ha encertat?

-L'equip s'entrenarà aquest dijous a partir de les 13.00 hores al WiZink Center i atendrà als mitjans de comunicació

8.00 hores: Bon dia! Iniciem la jornada amb la prèvia del partit d'avui contra el València Basket (21.30 hores, #Vamos)

DIMECRES 13 DE FEBRER

23.00 hores: Després de sopar l'equip ja descansa a l'hotel de concentració. Dijous al matí els de Pesic s'entrenaran al WiZink Center en una suau sessió de tir. Bona nit!

20.50 hores: L'equip ja ha arribat a Madrid i es dirigeix a l'hotel. Una vegada allà els jugadors atendran als mitjans i soparan.

-Debut amb victòria a la Minicopa!

-L'Infantil A, per davant a la mitja part. Infantil A 43-41 Tecnyconta Saragossa. Som-hi, Barça!

-Durant la Copa podreu seguir com es viu la competició del KO des de dins, a través de l'Instagram oficial del Barça Lassa de bàsquet. Pau Ribas ens ho explicarà de primera mà.

18.30 hores: L'equip ja es troba camí de Madrid amb AVE. L'hora aproximada d'arribada és les 20.55 hores.

-Tots els partits de la Minicopa, en directe al Facebook FC Barcelona Basket.

18.00 hores: En una hora l'Infantil A debutarà a la Minicopa, una competició paral·lela a la Copa del Rei. Consulta'n tots els detalls, els grups i els partits del Barça Lassa Infantil A. Som-hi, nois!

-Encara no has vist l'entrevista de Barça TV a Pierre Oriola? Consulta-la aquí!

13.15 hores: Després de l'entrenament i de la roda de premsa d'aquest matí els jugadors estan a casa seva. La sortida cap a Madrid està prevista per aquesta tarda.

-Així arriben els 8 equips a la Copa!

-Aquest dimarts s'ha celebrat el Media Day previ a la #CopaACB

-Quant saps sobre la Copa del Rei? Posa't a prova amb el nostre test!

11.00 hores: En aquests moments Svetislav Pesic i el capità Ante Tomic estan oferint als mitjans una roda de premsa a la sala de premsa del Palau Blaugrana

09.00 hores: Bon dia culers! Queda un dia per l'inici de la Copa de Madrid i engeguem el nostre minut a minut en el qual podreu seguir les darreres novetats dels homes de Svestilav Pesic. Som-hi, Barça!