Barça B - CF Zhejiang Greentown: Amistós seriós i triomf culer (3-1)

Barça B - CF Zhejiang Greentown: Amistós seriós i triomf culer (3-1)

Els blaugranes guanyen el conjunt xinès entrenat per l’exblaugrana Sergi Barjuan

Un amistós intens tenyit de blaugrana (3-1). Els homes de Garcia Pimienta, que ha fet jugar a Ezkieta, Wague, Mingueza, Cuenca, Vilarrasa, O. Busquets, McGuane, Riqui Puig, Gabriel, Morer, Merveil, Saverio, Mortimer, Carles Pérez, Collado, Monchu, Chumi, Guillem Jaime i Morey, s’han sobreposat al CF Zhejiang Greentown entrenat per l’exlateral del Barça Sergi Barjuan. El gol en pròpia de Jin Hao i les dianes de bella factura de Merveil i Guillem Jaime han situat el 3-1 a favor dels blaugranes

Pes blaugrana

El Camp 7 de la Ciutat Esportiva ha fet baixada pels de Garcia Pimienta des de la primera meitat. Ara bé, tot i el control de la pilota i el domini de les ocasions, el gol ha sigut una costa amunt pel Barça B. Gabriel, que ha debutat com a blaugrana, i Merveil han portat el pes de les oportunitats, sempre escudats per un màgic Riqui Puig i un profund Wague. Però la diana s’ha desemmarcat de l’ortodòxia culer i ha estat Jin Hao en pròpia porta qui ha situat l’1-0 al marcador després d’una jugada esplèndida de McGuane (min 44).

S’igualen les forces, però el Barça B s’imposa

En la crònica d’aquesta primera meitat no ha aparegut el nom del porter blaugrana Ezkieta. No obstant això, en el segon període, l’elenc de Sergi Barjuan ha propiciat l’aparició del porter culer. I és que el partit s’ha obert més i s’han igualat les forces entre ambdós conjunts, tant sobre la gespa com en l’electrònic: 1-1, Rafael (min 59). Tot i l’equilibri, les bones notícies pel Barça B s’han succeït fins a la finalització del matx. Merveil ha anotat la seva primera diana com a culer (min 66), Guillem Jaime ha establert magníficament el 3-1 definitiu (min 87) i Saverio ha tornat després de la seva lesió. 

El següent matx dels de Garcia Pimienta serà el diumenge 17 (17.00 h) al camp de l'Olot. Aquest partit correspondrà a la jornada 25 de la Segona Divisió B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut