PHC Sant Cugat – Barça Lassa: Una reacció de líder (3-7)

Pablo Álvarez lidera una gran segona part culer per sumar el primer triomf de la història a Sant Cugat

El Barça Lassa ha conquerit una nova pista de l'OK Lliga. Per a la història queda la victòria barcelonista per 3-7 contra el Sant Cugat en la 20a jornada de la competició en una pista en la qual mai hi havia jugat. Un triplet de Pablo Álvarez, un doblet d' Ignacio Alabart i les dianes de Marc Gual i de Pau Bargalló han superat un rival que ha mostrat una gran imatge, especialment al primer temps, en què s'ha avançat dues vegades.

Que l’equip cugatenc és un conjunt rocós al seu pavelló és una realitat, i els blaugrana ho han comprovat de primera mà. Els de Joan Carles Vadillo, tot i les baixes per sanció de Borja Ferrer i de l’exblaugrana Jordi Gabarra, s’han avançat al marcador al minut set amb un gol de Joan Farnés, que ha culminat un bon contracop local. Però el Barça Lassa ha empatat ràpidament gràcies a Ignacio Alabart, que als cinc segons d’entrar a la pista ha batut Xevi Arcas, un porter format al planter blaugrana.

El Sant Cugat torna a sorprendre

Tot i el domini culer, ha estat l’esquadra local la que ha marxat al descans amb avantatge. I és que al minut 23 Pol Claramunt ha enviat a la xarxa una bola morta dins l’àrea de Sergi Fernández. Però a la segona part el Barça Lassa ha sortit disposat a capgirar la situació i ha aparegut Pablo Álvarez. I tres minuts després de la represa, el davanter argentí ha empatat amb un xut des de fora de l’àrea avançant la tempesta golejadora blaugrana que ha vingut després.

El campió llueix el seu caràcter

I, sense temps perquè el rival es recuperés, els d’Edu Castro han capgirat el marcador amb dos gols més, obra de Bargalló (min 30) i Pablo Álvarez (min 31). Un penal en contra del Barça Lassa l’ha transformat Pau Gilabert, augmentant l’emoció (3-4, min 33). Però un gol de cullera de Gual al minut 37 i una diana immediatament posterior d'Alabart han augmentat el marge culer al marcador (3-6, min 38).

Els gols han atorgat tranquil·litat als jugadors blaugrana, que han sentenciat el duel a dos minuts pel final amb un nou gol de Pablo Álvarez -33 a l’OK Lliga-, que ha completat el seu triplet amb un gol de cullera des de la frontal. Així doncs, l’equip suma una nova victòria a la competició domèstica abans de viatjar cap a Itàlia, on aquest proper dissabte disputarà la cinquena jornada de la Lliga Europea contra el Follonica.

La fitxa del partit

Sant Cugat, 3
Barça, 7

Sant Cugat: Xavi Arcas, Cesc Maideu, David Yepes, Joan Farnés i Pau Gilabert –cinc inicial- David Martínez, Pol Claramunt.

Barça Lassa: Sergi Fernández, M.Gual, P.Álvarez, Bargalló i Panadero –cinc inicial- M.Pascual, I.Alabart, Nil Roca, J.Rodrigues.

Gols: 1-0 Joan Farnés (min 7), 1-1 I.Alabart (min 13), 2-1 Pol Claramunt (min 23), 2-2 Pablo Álvarez (min 28), 2-3 P.Bargalló (min 30), 2-4 Pablo Álvarez (min 31), 3-4 Pau Gilabert, de penal (min 33), 3-5 M.Gual (min 37), 3-6 I.Alabart (min 38), 3-7 Pablo Álvarez (min 48).

Àrbitres: Josep Gómez i Quim Navales.