València Basket – Barça Lassa: Comença la defensa de la Copa a Madrid

València Basket – Barça Lassa: Comença la defensa de la Copa a Madrid

Els blaugranes debutaran a la competició del KO amb el gran objectiu de reeditar el títol

Ha arribat l’hora de la veritat. Els de Svetislav Pesic debutaran a la Copa contra València Basket (21.30 hores, #Vamos) i ho faran en el segon dels duels programats per aquest dijous al WiZink Center. Els valencians arriben immersos en una bona dinàmica a la Lliga -8 victòries en els darrers 11 partits- i classificats per als quarts de l’Eurocup com a millor equip del top 16. Per tant, el Barça Lassa comença la defensa de la Copa aconseguida el curs passat a Gran Canària amb un rival d’entitat. Svestilav Pesic podrà comptar amb tota la plantilla.

El rival

Màxim anotador: Bojan Dubljevic (13,3 punts per partit)

Màxim rebotejador: Bojan Dubljevic (6,8 rebots per partit)

Màxim assistent: Sam Van Rossom (4 assistències per partit)

Entrenador: Jaume Ponsarnau

Baixes: Ponsarnau ha citat tota la plantilla, si bé Diot arrossega una lesió

Un duel per desfer la igualtat

Si ens fixem en els precedents entre blaugranes i valencians als quarts de final de la Copa trobem dos partits. El més antic data de la Copa del 2005, en què el conjunt barcelonista va caure per 76-83 en un segon període en què el parcial de 17-24 va decidir el triomf final. En aquest partit Navarro va ser el més destacat amb 26 punts, però finalment el conjunt culer va caure davant un conjunt taronja en què Oberto i Rakocevic van ser decisius.

El precedent més recent va ser el 2015. En aquesta ocasió el Barça Lassa va endur-se el triomf en duel ajustat (85-80) disputat al Gran Canària Arena. L’alt percentatge d’encert des del triple –amb 13 triples- va decidir la classificació blaugrana per a les semifinals. Aquest dijous (21.30 hores) el WiZink Center dictarà quin dels dos conjunts desfà aquest empat de triomfs als quarts de la Copa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut