Un centenar de socis reben la seva insígnia de plata

Un centenar de socis reben la seva insígnia de plata

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova han lliurat els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

Un centenar de socis han rebut aquest dilluns 11 de febrer la insígnia de plata del Club pels seus 25 anys com a membres del Barça, en un acte celebrat a l’Auditori 1899 i al què han assistit el vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova.

Aquest nou lliurament d’insígnies de plata ha estat destinat a socis que es van vincular al FC Barcelona durant l’any 1994, en plena època del Dream Team de Johan Cruyff, i en una temporada en la què es va aconseguir el quart títol de Lliga consecutiu.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat que es van treure el seu primer carnet en un època molt especial: “Us vau fer socis en un període d’èxits i heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir sense cap dubte que som el millor Club del món”.

El vicepresident primer blaugrana ha destacat també el bon moment econòmic de l’entitat i la força social que té arreu el Barça. Segons Jordi Cardoner, “el Club manté la seva identitat, i ens hem de sentir orgullosos del nostre passat i del present que vivim, però també molt il·lusionats pel futur que ens espera”.

I49Q9481
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut