Venda d'entrades per al partit de Copa a Madrid

Venda d'entrades per al partit de Copa a Madrid

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dimecres 13 de febrer a les 18.00 h i fins el divendres dia 15 a les 14.00 h

La venda de les entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei que enfrontarà el Reial Madrid i el FC Barcelona, el dimecres 27 de febrer a l'estadi Santiago Bernabéu (21.00 h), començarà el dimecres 13 de febrer a les 18.00 hores i finalitzarà el divendres dia 15 a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 340 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 75 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant de l’estadi.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra al final d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA D’ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article