Venda d'entrades per al partit de Copa a Madrid

Venda d'entrades per al partit de Copa a Madrid

Els socis poden adquirir les seves entrades des del dimecres 13 de febrer a les 18.00 h i fins el divendres dia 15 a les 14.00 h

La venda de les entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei que enfrontarà el Reial Madrid i el FC Barcelona, el dimecres 27 de febrer a l'estadi Santiago Bernabéu (21.00 h), començarà el dimecres 13 de febrer a les 18.00 hores i finalitzarà el divendres dia 15 a les 14.00 h, o fins que s’exhaureixin les 340 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 75 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant de l’estadi.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra al final d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA D’ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut