Local

El Barça de bàsquet en cadira de rodes ja és equip de play off

Els blaugranes es van imposar al Mifas per assegurar-se estar entre els tres primers de grup

El conjunt dirigit per Oriol Claret tornarà a disputar una fase d’ascens a primera divisió. El Barça de bàsquet en cadira de rodes, l’UNES Barça, va certificar el passat dissabte la seva presència a la següent ronda de la competició després de superar per 56-45 al Mifas.

Els blaugranes van anar sempre per davant en el marcador després que al final del primer període obrissin un avantatge de 5 punts. La pressió alta i el bon joc interior van provocar moltes recuperacions per part dels locals que van ampliar la diferència fins als 9 de diferència al descans.

A la represa, la dinàmica es va mantenir, i si bé és cert que els visitants van estar més intensos en defensa i més encertats en atac, el Barça no va permetre que el Mifas poses en perill la victòria.

Classificats per al play off

Amb la de dissabte, el conjunt d’Oriol Claret -qui es va mostrar molt satisfet després del partit- suma ja cinc victòries en sis jornades. Tot i que la primera posició del grup encara està en joc, el Barça serà matemàticament, com a mínim, segon. Això certifica l’accés dels blaugranes a la fase d’ascens on hauran de disputar una lligueta abans d’arribar a la Final Four.

Més notícies aquí