El Barça de bàsquet en cadira de rodes ja és equip de play off

El Barça de bàsquet en cadira de rodes ja és equip de play off

Els blaugranes es van imposar al Mifas per assegurar-se estar entre els tres primers de grup

El conjunt dirigit per Oriol Claret tornarà a disputar una fase d’ascens a primera divisió. El Barça de bàsquet en cadira de rodes, l’UNES Barça, va certificar el passat dissabte la seva presència a la següent ronda de la competició després de superar per 56-45 al Mifas.

Els blaugranes van anar sempre per davant en el marcador després que al final del primer període obrissin un avantatge de 5 punts. La pressió alta i el bon joc interior van provocar moltes recuperacions per part dels locals que van ampliar la diferència fins als 9 de diferència al descans.

A la represa, la dinàmica es va mantenir, i si bé és cert que els visitants van estar més intensos en defensa i més encertats en atac, el Barça no va permetre que el Mifas poses en perill la victòria.

Classificats per al play off

Amb la de dissabte, el conjunt d’Oriol Claret -qui es va mostrar molt satisfet després del partit- suma ja cinc victòries en sis jornades. Tot i que la primera posició del grup encara està en joc, el Barça serà matemàticament, com a mínim, segon. Això certifica l’accés dels blaugranes a la fase d’ascens on hauran de disputar una lligueta abans d’arribar a la Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut