Doblet del Benjamí B a Alemanya

Doblet del Benjamí B a Alemanya

Els petits jugadors de l’equip de Juanan Gil guanyen el Torneig PS IMMO Cup, tant en la modalitat indoor com outdoor, i signen un cap de setmana perfecte per terres alemanyes

CADET A - ESPANYOL

Empat agredolç al derbi  (1-1)

El Cadet A de Carles Martínez va tenir la victòria a tocar al derbi després d’anar gairebé tot el partit per davant però no es van poder endur els tres punts. El gol dels culers va ser obra de Leo Dos Reis al minut 23 després d’una bona jugada de Txus Alba. Desafortunadament, l’Espanyol va empatar al minut 72, amb un gol de Facundo, i va deixar el matx en taules. El Cadet A, tot i encadenar dos empats consecutius, segueix com a líder amb un punt d’avantatge respecte el Girona. Els culers, que van afrontar el derbi amb les baixes de Xavi Simons, amb la selecció holandesa, i Alastuey, lesionat, es desplaçaran el proper diumenge al camp de l’Escola F. Gavà, onzè classificat, per jugar el partit corresponent a la jornada 20.

 

CASTELLDEFELS - CADET B

Domini però sense efectivitat de cara porteria  (0-0)

Els nois de Sergi Milà no van poder passar de l’empat a zero contra el Castelldefels a domicili, en el partit corresponent a la 18a jornada de Lliga, tot i el seu domini absolut i les nombroses oportunitats de gol que van crear. Amb aquest empat, els blaugrana cauen a la segona posició amb 43 punts i cedeixen la primera posició al Reus Deportiu (44 punts). El matx va estar marcat per les defenses solvents i el poc encert d’ambdós conjunts. La propera jornada els barcelonistes rebran el Terlenka Barcelonista, quinzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

 INFANTIL A – GIRONA

Triomf de prestigi abans del derbi (2-1)

El conjunt dirigit per Álex Urrestarazu va sumar tres punts treballats contra el segon classificat de la competició, el Girona. Amb aquest triomf, els blaugrana es consoliden a la quarta posició amb 38 punts. En un duel marcat pels penals, un gol matiner d’Iker Bravo va situar els barcelonistes per davant a l’electrònic. Bah, al minut 29, va igualar des dels onze metres en un clar penal comès pels blaugranes i al minut 48, Gerard Hernández,  va segellar el triomf pels culers també al transformar un clar penal comès pel Girona. Amb aquesta victòria, els culers sumen la segona consecutiva i s’apropen als llocs capdavanters. El proper duel serà una visita al líder en un nou derbi, aquest cop contra l’Espanyol, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

 

AMPOSTA - INFANTIL B

Victòria contundent a domicili (0-5)

L’equip del Montsià no va tenir opcions davant els de David Sánchez, que es van imposar per 0 a 5. Els blaugranes van encarrilar el partit ràpid amb un doblet de Ianis Tarba, i poc després del descans, Marc Guiu va sentenciar el matx amb el 0 a 3. Tot i això, els blaugrana van foradar la xarxa dos cops més, obra de Marc Guiu novament i Pol Montesinos. Amb aquest triomf, l’equip es manté sòlid a la segona plaça de la taula, a sis punts del Sant Ildefons. L’Infantil B tornarà a jugar el proper dia 20 contra el Santfeliuenc, quinzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

 

L’HOSPITALET - ALEVÍ A

Segueixen sumant de tres en tres (0-9)

L’Aleví A continua sense conèixer la derrota en lliga. Els de Marc Serra van començar el partit amb molt bon peu, i es van avançar ràpidament amb un doblet de Lamine Yamal (m. 6 i 14). Gibert Jordana (m. 22), Pau Cubarsi (m. 24) i Marc Bernal (m. 32) van col·locar la maneta. Shane Kluivert, amb un doblet als minuts 34 i 36 i Xavi Castellanos (m. 37) i Landry Cephas van tancar una actuació rodona del conjunt culer. L’equip, líder amb 8 punts d’avantatge respecte el Nàstic Manresa B, rebrà el proper diumenge l’Igualada, onzè classificat, per seguir la magnífica ratxa de 19 victòries en 19 partits.

 

ALEVÍ B – PS IMMO CUP

Setens al torneig outdoor i eliminats al quarts al indoor a Alemanya

No va tenir sort l’Aleví B per terres alemanyes. El dissabte, al Torneig PS IMMO Cup Outdoor disputat a Lörrach va quedar en setena posició després de superar al partit de consolació al Bayer Leverkusen per 4-0. L’equip de Jordi Pérez no va sentir-se còmode en cap moment en un camp de dimensions molt grans i de porteries més petites que les de futbol 7 a Catalunya. L’equip va disputar ahir diumenge el mateix torneig, però en modalitat indoor a la localitat de Weil am Rhein. L’Aleví B va arribar fins als quarts de final on va caure per 1-2 davant del Red Bull.

 

PRAT – ALEVÍ C

Pluja de gols a domicili (2-13)

Golejada dels jugadors de Dani Horcas en la seva visita al Prat del Llobregat.  Tanmateix, l’equip local va donar la sorpresa quan es va avançar en el marcador al minut 10. Però aquesta diana va activar la maquinària blaugrana que va reaccionar ràpidament. Un repòquer d’Antonio Fernández, un triplet de Samakou Nomoko i els gols de Roger Casadevall, Arnau Marés, Guillermo Fernández, Jaume Gabriel Aghayedo i del local Dani Prior en pròpia porta van superar els gols d’Iker González i Jonathan Robles per part local. El proper partit de l’Aleví C, líder amb 13 punts d’avantatge respecte el Cornell’a C, serà el dissabte 16 contra el Viladecans, dotzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

ALEVÍ D – VILA OLÍMPICA B

Victòria solvent que referma el liderat (12-1)

Els nois de Pau Moral van imposar-se amb claredat (12-1) al  Vila Olímpica B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb aquests tres punts, els blaugrana continuen amb una ratxa immaculada de victòries que els situa a la part més alta de la classificació amb 48 punts, amb 7 punts d’avantatge respecte el Barcelonista Terlenka. Ja al minut 16, els culers ja guanyaven per tres dianes a zero. Consolidant un partit més que brillant, el conjunt culer va trobar la porteria rival amb facilitat i va estar molt encertat de cara el gol. Els golejadors blaugrana van ser Aymar Llanas, Adam Argemí, Broulaye Chama (2), Gerard Fragoso, Pol López (5), Alex Cantarell i Jean Paul Viveros. Aquesta victòria significa setzè triomf a la competició domèstica en les disset jornades disputades fins aleshores. El pròxim enfrontament serà a domicili contra el Catalonia, desè classificat, el proper dissabte 16 de febrer.

AleviD_VilaOlimpica-025-Optimized

 

BENJAMÍ A - L’HOSPITALET

Ple de victòries  (8-1)

El Benjamí A continua a velocitat de creuer i d’ençà que ha arrancat la lliga, els blaugrana encara no coneixen la derrota. L’equip entrenat per Òscar Jorquera va superar amb solvència al cinquè classificat de la lliga; l’Hospitalet (8-1). El duel va estar marcat per l’encert golejador dels culers que ràpidament van encaminar el partit. Els golejadors del Benjamí A van ser Michal Zuk (2), David Obinna (4), Ïu Martínez (2). El pròxim partit del Benjamí A, líder amb 3 punts d’avantatge respecte el Cornellà B, serà Al camp del Manresa, novè classificat, el proper diumenge 17 de febrer.

 

BENJAMÍ B – PS IMMO CUP

Doblet a Alemanya

Molt bon cap de setmana del Benjamí B de Juanan Gil a Alemanya. Els petits blaugranes van guanyar dissabte el Torneig Indoor PS IMMO Cup disputat a la localitat de Weil am Rhein després de superar al Basilea per 2-1 a les semifinals i imposar-se per 3-2 a la tanda de penals de la final al Bayer Leverkusen després d’empatar 0-0 a la final. Ahir diumenge, l’equip va guanyar el mateix torneig en la modalitat outdoor que es va jugar a la localitat de Lörrach. El Benjamí B es va classificar per jugar les semifinals contra el Chelsea, però el torneig es va suspendre pel fort vent i la pluja. El Barça va ser el guanyador ja que el reglament diu que ho es l’equip amb millor diferència de gols a les fases anteriors.

 

BENJAMÍ C – BEGUES

Segueixen sumant de tres en tres (12-1)

 Els nois del Benjamí C d’Albert Puig segueixen sumant de tres en tres. L’efectivitat dels jugadors blaugrana de cara el gol va ser decisiva per sumar una nova victòria.

Un pòquer de Ruslan Mba, un triplet de Roc Martínez i les dianes de Guiu Xuclà, Dani Gallego, Erik Rodríguez i Dragos Bivol van deixar en una anècdota el gol de l’honor visitant. Així doncs, el conjunt culer segueix com a líder intractable, amb 8 punts d’avantatge respecte al Santfeliuenc, i la propera setmana visitarà el Prat, setè classificat.

 

ESCOLA F GAVÀ B - BENJAMÍ D

Derrota ajustada al camp del segon classificar (3-2)

El Benjamí D de David Sánchez no va poder sumar els tres punts a Can Torelló contra l’Escola F. Gavà  B –l’actual segon classificat de la competició (3-2)– en la dissetena jornada. Els blaugrana van competir fins al xiulet final contra un gran rival,  que es va acabar emportant els tres punts d’un apassionat duel entre el primer i el segon classificat de la lliga. El matx va estar marcat en tot moment per l’enorme igualat d’ambdós equips. Al minut 24 de les botes de Marc Capote va inaugurar l’electrònic. Però vuit minuts més tard, els locals van situar l’empat (Ricardo Martín, 1-1). I quan encara els barcelonistes estaven recuperant-se el gol, Pablo Fernández va avançar l’Escola F. Gavà (2-1, min 34).

En el tram final del duel, va arribar la reacció dels culers que amb el gol d’Ignasi Bassas (min 42) situava l’empat a dos. Finalment els locals van acabar emportant-se el triomf amb una diana als darrers instants de Ricardo Martín. Tot i la derrota, l’equip segueix líder amb quatre punts de marge contra el seu rival d’aquest cap de setmana, i la pròxima jornada el conjunt culer jugarà a la Ciutat Esportiva contra la Fundació Europa.

 

ALMEDA – PREBENJAMÍ

Pluja de gols (1-15)

El Prebenjamí del Barça es va imposar clarament en la seva visita a Cornellà. Ràpidament van encarrilar el partit els de Daniel Segovia amb uns deu minuts inicials en els quals van sortir molt endollats i van marcar tres gols. Un punt d’inflexió en el partit, que ja va anar de cara pels culers que van seguir anotant gols amb freqüència. Com a golejadors van destacar Íker amb 5 dianes i Darwin Zamora amb un triplet. Amb la victòria, l’equip blaugrana puja a la tercera plaça i es col·loca a només tres punts del Martorell, segon, que serà el seu proper rival la propera setmana a la Ciutat Esportiva.       

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut