Segueixen volant

Segueixen volant

El Barça de bàsquet femení supera el Boet Mataró i ja millora els resultats de la temporada passada

Victòria del Barça davant l’AE Boet Mataró, la quarta consecutiva, que situa a l’equip dirigit per Isaac Fernández amb 13 victòries i només 4 derrotes després de 17 jornades de lliga. Les blaugranes van ser superiors en tot moment i des d’un inici van agafar un avantatge còmode que va permetre encarrilar l’enfrontament. Al final del primer període ja dominaven per 10 punts (20-10), un avantatge que ampliarien fins als 16 al descans (37-21).

Amb el partit mig encarrilat, les del Maresme van intentar reaccionar i van obligar al Barça a mantenir el ritme dels dos primers quarts. Tot i l’avantatge, Judy Jones (18 punts i 28 de valoració) va mantenir al Mataró viu fins al final del matx, però les blaugranes, liderades per Regina Aguilar amb 11 punts i 16 de valoració (millor valorada d’entre les files del Barça), sumades a les aportacions de Dixon i Soria (les dues amb 10 punts) i al retorn de Lola Pendande a la pintura (8 punts, 4 rebots i 6 de valoració), no van deixar escapar una victòria que les manté a la part alta de la classificació.

Millorant els registres

Amb aquesta, el Barça dirigit per Isaac Fernández ja millora els números de la temporada passada. En 17 jornades, les de Sant Feliu s’han imposat en 13 ocasions, una més que la temporada passada a aquestes alçades de competició. De fet, les blaugranes es queden a només una victòria dels registres de la passada campanya, la qual la van acabar amb 14 victòries i 12 derrotes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut