El Barça reacciona tard i cau davant el Junior

Els d’Oriol Torras es van quedar a un gol de protagonitzar una remuntada espectacular

Poc més de dos minuts va necessitar el Barça per superar en dues ocasions el porter del Junior i posar la por al cos als de Sant Cugat. Els blaugranes van arromangar-se en el tram final de partit i van passar del 5-1 al 5-4 quedant-se a tocar d’una remuntada digne d’un equip capaç de guanyar al Club de Campo. Sam Steins anotava en el minut 7 de l’últim període i ja en els últims dos minuts de partit, Gebhardt i López deixaven la diferència en la mínima.

Reacció tardana la d’un Barça que va veure com els locals dominaven els tres primers períodes i que només alguna acció individual i un gol d’Andreas Rafi abans del descans (3-1) va mantenir als blaugranes amb vida. La de Sant Cugat va ser la “cara b” d’un equip desgastat per l’esforç de la passada jornada.

Sumar davant l’Egara

Després del partit el tècnic blaugrana, Oriol Torras, va assegurar que “tot i que me’n vaig emprenyat perquè no hem fet un bon partit, crec que tots signàvem sumar 3 dels sis punts davant aquests dos rivals”.

Després de la derrota del Barça, sumada a l’empat del Jolaseta, la classificació s’apreta a la part baixa de la taula. Els blaugranes es mantenen fora de les posicions de descens, però es queden amb només un punt de marge. Abans de la final d’aquí a dues jornades davant el Tenis, els del Pau Negre visitaran el camp de l’Egara on hauran de rascar com a mínim un punt per tornar a situar-se en una zona més tranquil·la.