Tanquen la lliga amb bon sabor de boca

Tanquen la lliga amb bon sabor de boca

El Barça es va imposar per 4-6 al Majadahonda i ja pensa en el play off davant el Puigcerdà

Victòria del Barça d’hockey gel davant el Majadahonda per tancar la fase regula. Els blaugranes es van imposar per 4-6 en un enfrontament en el qual sempre van anar per davant.

El conjunt català va obrir un avantatge de dos gols gràcies als encerts de Carbonell (0-1), Òscar Rubio (0-2) i posteriorment d’Iker Barandiaran que situaria l’1-3 per mantenir la diferència al final del primer temps. En el segon terç, el Barça, que va veure com la diferència es retallava a un sol gol a l’inici del període, va poder encarrilar el partit gràcies als gols de Dimartino (2-4) i d’Oriol Rubio (2-5).

Ja en els últims 20 minuts, els locals van tornar-se a situar a un sol gol, però Òscar Rubio va acabar posant la sentència marcant a porteria buida per deixar el 4-6 definitiu.

Ja pensen en el Puigcerdà

Després d’aquesta victòria, el Barça d’hockey gel ja pensa en l’eliminatòria del play off. En les semifinals, els blaugranes s’enfrontaran a l’etern rival el qual visitarà primer el palau de gel (16 de febrer) abans que l’eliminatòria viatgi fins a la Cerdanya.

Els de Barcelona tanquen la fase regular en tercera posició amb 23 punts (7-7-2), els mateixos que el Puigcerdà que ha finalitzat en segona posició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut