Veszprém - Barça Lassa: Superats en el tram final (29-26)

Els de Xavi Pascual no poden endur-se el triomf en un partit igualat

Ensopegada per la mínima en una pista complicada. El Barça Lassa no ha pogut sumar un triomf en la seva visita al Veszprém (29-26). Un duel en què el conjunt local ha desplegat una sòlida defensa que ha complicat el joc barcelonista tot i la igualtat al descans (15-15).

Topen amb la defensa local

Als homes de Xavi Pascual els ha costat desplegar el seu joc, ja que la defensa agressiva del Veszprém ha permès als locals aconseguir un avantatge de dos gols. Una renta que amb el pas dels minuts han pogut ampliar fins a les tres dianes de diferència. Els blaugranes, però, no s’han rendit en cap moment i això els ha permès ajustar el marcador.

En aquesta primera meitat la nova incorporació del Barça Lassa, Nemnja Ilic, ha pogut disputar els primers minuts amb la samarreta blaugrana. Una aturada de Möller en els darrers segons, sumat a un gol d’Aleix Gómez ha permès als culers marxar al descans amb un empat en el marcador (15-15).

Parcial en contra a la represa

El Barça Lassa ha vist com el Veszprém marcava tres gols a l’inici de la segona meitat que situava el 18-15. Els de Xavi Pascual han pogut ajustar novament l’electrònic (19-18, min 40) i fins i tot han pogut igualar de nou el matx (22-22) quan restaven 15 minuts pel final. En els darrers minuts el conjunt local s’ha mostrat més encertat i ha fet valer novament la seva defensa per tal d’adjudicar-se el triomf final.

Veszprém, 29
Barça Lassa, 26

Veszprém: Sterbik (-),Marguc (1), Nagy (2), Lekai (3), Blagotinsek (-), Mackovsek (3) Manaskov (4) – set inicial – Gajic (-), Ilic (2), Tönnesen (4), Mikler (-), Nilsson (1), Strlek (1), Nenadic (4), Mahé (4).

Barça Lassa: Möller (-), Víctor Tomàs (4), Ariño (4), N’Guessan (4), Thiagus Petrus (1), Mem (3) i Ludovic (-) – set inicial – Entrerrios (1), Andersson (-), Gómez (3), Syprzak (1), Dolenec (3) i Duarte (2).

Parcials: 2-2, 3-3, 8-7, 11-9, 14-12, 15-15 (descans); 17-15, 19-18, 22-22, 26-24, 28-26, 29-26.

Àrbitres: Mirza Kurtagic i Mattias Wetterwik.