Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): Desplaçament incòmode

Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): Desplaçament incòmode

13 hores, Gol: L’equip visita un camp sempre complicat en el primer dels tres partits en vuit dies

Ningú contempla una tarda plàcida a Vallecas. El Barça visita un Rayo sempre complicat com a local, per les dimensions i la superfície del seu camp. De poca referència, doncs, servirà el 9-1 de la primera volta al Miniestadi. Com llavors, les blaugrana sortiran amb la necessitat de vèncer per seguir invictes i depenent de si mateixes a la Lliga. Les madrilenyes, per la seva banda, busquen redreçar el rumb després de set jornades sense conèixer la victòria.

Per al primer dels tres partits en vuit dies, l’equip viatjava a Madrid amb 18 futbolistes, entre les que s’hi incloïa la novetat d’Asisat Oshoala. La resta són Paños, Van der Gragt, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Andonova, Martens i Candela. No hi seran, per decisió tècnica, Aitana, Pina i Gemma Font, i per lesió, Gemma Gili, Patri i Bárbara.

Les declaracions de Lluís Cortés

“Espero un Rayo diferent a la primera volta, més semblant a la resta de partits de la primera volta. Amb una defensa de cinc, amb un plantejament més defensiu. Espero un partit més difícil, en un camp molt diferent al Miniestadi”.

“Insisteixo en la idea de que depenem de nosaltres i la nostra idea és guanyar tots els partits. Per tant no podem pensar en el que ens espera d’aquí a una setmana quan entremig tenim dos partits igual d’importants”.

Les declaracions de Van der Gragt

“Sí, al Miniestadi va ser un 9-1, però és un altre partit, és allà, en un camp difícil, per tant haurem d’anar en compte”.

“No sé què farà el Rayo, porten set partits sense guanyar, suposo que el plantejament serà més defensiu”.

“És una setmana complicada per a nosaltres, amb tres partits. El primer és amb el Rayo i hem d’estar preparades per aquest partit i veurem què passa després”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut