Doble dificultat contra el Jaén

Doble dificultat contra el Jaén

El Barça Lassa s’enfronta a un dels rivals més competitius de la lliga amb poc marge de preparació pels compromisos internacionals (diumenge, 17h, Palau Blaugrana)

Torna la lliga de futbol sala al Palau amb un Barça-Jaén, un dels partits més atractius de la temporada (diumenge, 17h, Esport3/Teledeporte). El rival, el Jaén, és un dels pocs equips que s’ha atrevit a qüestionar l’hegemonia de Inter, ElPozo i Barça amb la conquista de dues Copes d’Espanya en les últimes quatre temporades (2015 i 2018). També serà la repetició de l’última final de Copa del Rei i un gran aperitiu dels quarts de final de la Copa d’Espanya que tornarà a enfrontar aquests dos equips el proper 1 de març a València.

El partit té la dificultat afegida que Andreu Plaza només ha tingut dos dies per preparar el matx després d’una setmana atípica pels compromisos internacionals, amb un Espanya-Brasil molt intens amb la participació de fins a 8 jugadors del Barça. La bona noticia és que Leo Santana ha pogut entrar finalment a la convocatòria tot i les molèsties a l’adductor. Queden fora Rivillos i Esquerdinha, per lesió, i Roger, per decisió tècnica.

Declaracions de Dídac i Andreu Plaza

Serà un partit especial per a Dídac i Boyis, que la temporada passada jugaven al Jaén. “Serà una dura batalla, són un equip ultra competitiu que ens exigirà al màxim”, diu Dídac. “Només guardo bons records de Jaén, van ser els dos millors anys de la meva carrera i sempre em van tractar genial”, explica el porter d’Arenys.

El tècnic Andreu Plaza remarca la importància de sumar els tres punts abans de visitar la pista de ElPozo la setmana que ve. “Sempre és molt difícil contra Jaén, i aquesta vegada encara més després d’una setmana de compromisos internacionals molt intensos per a vuit dels nostres jugadors”, reconeix Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut