Barça Lassa - CE Vendrell: Un líder amb bon compàs (4-0)

Barça Lassa - CE Vendrell: Un líder amb bon compàs (4-0)

Els blaugranes aconsegueixen el triomf 16 a l'OK Lliga després d'un matx melòdic

Partitura extensa dels homes d'Edu Castro davant el Vendrell. Gràcies a una bona defensa i a un bon atac, comandat pel golejador de l'OK Lliga Pablo Álvarez, els blaugranes s'han emportat una victòria treballada (4-0). Les dianes de Panadero i del davanter argentí, autor d'un hat-trick, han permès als culers sumar tres punts més i consolidar-se al capdavant de la classificació.  

Les defenses s’han imposat als atacs en les patinades de la primera meitat. El joc desplegat pel Barça ha estat una genialitat grupal en moviment defensiu sempre acompanyat pel repòs actiu d’Egurrola. El capità blaugrana solament ha hagut d’intervenir en un llançament visitant. I en la cantonada on no ha arribat el porter culer ha sonat l’impacte del pal. Un so harmònic pels d’Edu Castro que ha estat dissonant quan la bola que ha sortit de l’estic de Bargalló no ha arribat al fons de la xarxa.

Individualitat de Panadero en mig de la coralitat

Ara bé, la insistència del Barça Lassa ha trobat la musicalitat del gol. Quan faltaven cinc minuts per a la finalització del primer acte, Panadero, després de recuperar la bola i deixar detalls de qualitat, ha establert l’1-0 (min 20). Un electrònic que, al descans, podria haver presentat una altra versió si no hagués estat per les aturades del porter del Vendrell; Matias Pasqual i Pablo Álvarez no han pogut cantar gol. 

Pablo Álvarez dóna un altre rumb al matx

Però el màxim golejador de l’OK Lliga (30 gols) no podia acabar el partit sense anotar. I ha signat un hat-trick, que ha mostrat l’extensa partitura de recursos de l’argentí en poc més de dos minuts. El davanter culer ha compost el seu primer gol des de darrere la porteria, el segon, després de passar-se la bola per sota les cames i el tercer, gràcies a una bona col·locació -encara que el Barça Lassa estigués amb un home menys. Un interval golejador que s’ha quedat en tres a causa del porter visitant.

Un 4-0 melòdic que s’ha mantingut fins al final del matx. I en un partit sense fissures no podien faltar les intervencions cabdals del capità culer, inclosa una falta directa. Una vegada més, Aitor Egurrola ha reforçat l’estatus del Barça Lassa com l’equip menys golejat en Lliga (28 dianes en contra, 12 de les quals a casa). Així doncs, el Barça Lassa s’ha endut tres punts i una victòria que donaran força per afrontar un calendari carregat de partits transcendentals lluny del Palau. El dimarts 12 anirà a Sant Cugat (21.00 hores), el dissabte 16, a la pista del Follonica italià (18.00 hores) i el divendres 22 serà torn per al matx de Copa del Rei davant el Noia Freixenet (19.15 hores).

Fitxa del partit

Barça Lassa, 4
CE Vendrell, 0

Barça Lassa: Aitor Egurrola, Matias Pascual, Ignacio Alabart, João i Nil Roca -cinc inicial- Bargalló, Panadero, Marc Gual i Pablo Álvarez. 
CE Vendrell: Gerard Camps, Xavi Crespo, Pablo Najera, Jordi Ferrer i Guido Pellizzari -cinc inicial- Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Gerard Miquel i David Lecha.
 
Gols:
1-0, Panadero (min 20); 2-0, Pablo Álvarez (min 32); 3-0, Pablo Álvarez (min 33); 4-0, Pablo Álvarez (min 35).
 
Àrbitres:
Joel Garcia i Gerard Gorina. Han amonestat amb targeta blava Bargalló. Faltes: 8-14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut