El Noia Freixenet, rival al quarts de final de la Copa del Rei

El Noia Freixenet, rival al quarts de final de la Copa del Rei

L’equip blaugrana jugarà a Reus contra els de Pere Varias el divendres 22 a les 19.15 hores

El Barça Lassa, campió de les tres últimes edicions de la Copa del Rei, es presentarà a Reus amb l’objectiu de revalidar el títol. Per fer-ho, primer haurà de superar el rival dels quarts de final, que serà el Noia Freixenet. Segons ha definit el sorteig realitzat aquest dimarts a Reus -amb la presència del mànager Toni Miró, de l’entrenador Edu Castro i del jugador Marc Gual- el conjunt barcelonista jugarà contra els de Sant Sadurní el divendres 22 a les 21.15 hores.

Per al '3' blaugrana, el Noia serà "un rival complicat que té un molt bon equip i ja ens ha tret punts aquest any". A més, ha indicat que la Copa del Rei "és un torneig especial, diferent i segur que ens costarà molt".

En cas de victòria, la semifinal es jugaria el dissabte 23 a les 20.00 hores contra el vencedor del duel entre Recam Làser Caldes i Voltregà. I en cas de sumar un nou triomf, la final es disputaria el diumenge 24 a les 17.00 hores. A l’altra banda del quadre hi ha els caps de sèrie Reus Deportiu i Deportivo Liceo, que s’enfrontaran als quarts de final contra el Lleida i l’ Igualada, respectivament. 

Un rival exigent

El conjunt entrenat per Edu Castro haurà d’enfrontar-se als quarts de final davant un equip que actualment es troba en la quarta posició de la taula. En el duel de la primera volta a Sant Sadurní, els barcelonistes van haver d’igualar un 2-0 en contra en els últims minuts per sumar un punt. A més, el darrer enforntament a la competició copera contra els de Sant Sadurní va ser a les semifinals de l'última Copa disputada al Pavelló Olímpic de Reus, la temporada 2015/16, amb resultat de 6-1 pel Barça Lassa.

Abans de disputar la Copa, l’equip afrontarà el duel d’aquest divendres al Palau contra el Vendrell (21.00 hores, Esport3), el de dimarts 12 a Sant Cugat (21.00 hores) i el dissabte 16 a la pista del Follonica italià (18.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut